Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

4 belangrijke voordelen van elektrische heftrucks

Veel bedrijven vervangen tegenwoordig hun heftrucks met verbrandingsmotor door elektrische heftrucks. Elektrische heftrucks leveren hoge prestaties, zijn efficiënt en hanteren met gemak zware lasten. Ook hebben ze een flexibele inzet en zijn ze milieubewust.

We zetten de 4 belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje:

Een veilige- en rustige omgeving

Dankzij de geavanceerde AC motoren en een verbeterd remsysteem zijn de machines soepel in de bediening en zeer zuinig met het energieverbruik. Alle machines hebben standaard een regenererend remsysteem welke de batterij weer oplaad bij het remmen. Ook zijn de machines standaard voorzien van het System of Active Stability (SAS), waardoor ze stabiel en veilig zijn.

Daarnaast hebben de heftrucks een lage geluidproductie. Dit geeft de bestuurder rust en minder kans op stress en vermoeidheid. De omgeving hoort alleen nog de veiligheidssignalen die de heftrucks afgeven bij het rijden.

Beter voor het milieu!

Wij leveren onze elektrische heftrucks met een 100% recyclebare loodzuur batterij of Toyota lithium-ion batterij. De lithium-ion batterij heeft een hoge dichtheid die het energieverbruik optimaliseert. Naast het milieu is ook de werkomgeving in het magazijn hierdoor gezonder. Er komen namelijk geen gassen meer vrij bij het laadproces. Daarnaast dalen de energiekosten dankzij de energiezuinige inzet.

Bespaar op bedrijfs-, onderhouds- en servicekosten

Een elektrische heftruck bevat minder onderdelen (bv. geen koelmiddel of motorolie), waardoor je minder onderhoud hebt en de bedrijfs-, onderhouds- en servicekosten lager zijn. Daarnaast heb je met een lithium-ion heftruck geen aparte laadruimte met ventilatie meer nodig. Zo heb je meer ruimte in het magazijn.

Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen!

In tegenstelling tot diesel– en LPG heftrucks zijn onze elektrische heftrucks multi-inzetbaar. Je kunt ze inzetten voor binnen- en buitentoepassingen en zware lasten in alle marktsegmenten. Neem bijvoorbeeld de Traigo24 als compacte heftruck of de Traigo80 voor zware tot zeer zware lasten.

Wil je weten wat voor jou de meest geschikte elektrische heftruck is? Neem dan gerust contact met ons op. Voor elke toepassing hebben wij een geschikte elektrische heftruck beschikbaar!

 

Elektrische heftrucks

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring