Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Hoe houd ik mijn magazijn schoon?

Het magazijn is een belangrijke plek in de bedrijfsvoering. Daarom is het belangrijk dat jouw magazijn schoon en georganiseerd is. Dit verhoogt de efficiëntie, verbetert de veiligheid en maakt het makkelijker om voorraden te beheren.

In deze blog delen we graag enkele tips om je magazijn schoon te houden:

Kies een vaste dag per week om je magazijn schoon te maken

Huur een schoonmaakbedrijf in of een vaste schoonmaker die jouw magazijn wekelijks grondig schoonmaakt. Zorg er ook voor dat alle medewerkers hun steentje bijdragen en op de hoogte zijn. Geef iedereen bijvoorbeeld een vaste taak, zodat jullie gezamenlijk het magazijn schoonhouden.

Gebruik magazijninrichting of opslagruimte

Magazijninrichting helpt je bij het organiseren van je voorraad. Denk hierbij aan opbergrekken, stellingen en bakken. Dit maakt het makkelijker om producten te vinden en vermindert meteen het risico op beschadiging.

Bekijk ons assortiment magazijninrichtingen.

Voorraadbeheer

De inhoud van jouw magazijn heeft invloed op de hoeveelheid stof en vuil. Houd daarom regelmatig de inventaris bij om opstapeling van verouderde of onbruikbare voorraad te voorkomen. Dit biedt tevens de gelegenheid om je opslagsysteem te evalueren en indien nodig aan te passen.

Maak het jezelf makkelijk

Wil je dat jouw magazijn schoon blijft? Maak het je personeel dan vooral niet te moeilijk. Zorg dat je alle middelen hebt om mee schoon te maken: stoffer en blik, bezem, poetsrollen, ontvetters, schoonmaaksprays etc. Zorg dat het bij elkaar staat en binnen handbereik is.

Bekijk onze veeg-, zuig- en schrobmachines voor een snel schoner magazijn!

Wil je meer informatie over onze veeg- zuig- en schrobmachines of advies? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan klaar om je te helpen! 

Magazijn schoon

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring