Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Wat kan ik allemaal huren bij Vorktrucks Holland?

Voor het huren van heftrucks & intern transportmateriaal ben je bij Vorktrucks Holland aan het juiste adres. Vorktrucks Holland heeft de beschikking over een groot machinepark voor vele diverse toepassingen. Voor één dag tot het hele jaar rond, capaciteiten tot 10 ton en hefhoogtes tot 7 meter. LPG, diesel of elektrisch. Door onze flexibele instelling en eigen trekker met oplegger kunnen wij zeer snel reageren op jouw behoefte.

Heftruck huren

Het huren van een heftruck kan in sommige gevallen financieel aantrekkelijker zijn dan de aanschaf van een nieuwe heftruck. Als je er alsnog een wil kopen kan dit natuurlijk ook. Bij Vorktrucks Holland heb je de keus om een heftruck te huren van alle merken. Om de flexibele ondernemer tegemoet te komen zijn onze heftrucks voor elke termijn te huur, je kunt bij ons namelijk huren vanaf 1 dag tot wel een jaar lang!

Huren van verschillende soorten heftrucks 

Voor de verhuur bieden wij zowel diesel, LPG als elektrische heftrucks aan. De heftrucks variëren in hefvermogen tot maximaal 10 ton en beschikken over hefhoogtes tot maximaal 7 meter. Al onze heftrucks zijn VA-gekeurd en voldoen aan alle Arbo-eisen. 

Heb je interesse in het huren van een van onze heftrucks? Vul dan hier ons aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor verdere afspraken.  

Handpallettruck huren 

Naast het huren van heftrucks bieden wij ook mogelijkheden voor het huren van een of meerdere handpallettrucks. Het kopen van een palletwagen is natuurlijk ook mogelijk. Heb je maar tijdelijk een palletwagen nodig? Dan heeft huren zo zijn voordelen.

Je hebt geen onderhouds- en aanschafkosten! 

Wist je dat je een handpallettruck kan huren vanaf 1 dag, maar ook voor een heel jaar? Onze palletwagens, die wij beschikbaar hebben voor de verhuur, zijn van het merk BT. Dit is een toonaangevend merk op het gebied van handpallettrucks. Kwaliteit huur je dus bij ons!

Huren van verschillende soorten handpallettrucks 

De handpalletwagens van Vorktrucks Holland verschillen in capaciteit, gebruik en extra opties. Dat ze moeiteloos zware lasten kunnen verplaatsen is één ding wat ze gemeen hebben. De capaciteit van de handpallettrucks begint vanaf 2000kg. Heb je een handpallettruck nodig met een weegsysteem? Die zijn ook bij ons te huur. 

Heb je interesse in het huren van een van onze handpallettrucks? Vul dan hier ons aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor verdere afspraken.  

Elektrische palletwagen huren

Palletwagens zijn zowel bij ons te koop als te huur. Het verplaatsen van zware ladingen wordt makkelijker gemaakt met behulp van onze elektrische palletwagens in vergelijking met onze handpallettrucks. Heb je alleen tijdelijk een palletwagen nodig? Dan is het huren van een palletwagen voordeliger. Je kunt onze elektrische palletwagens huren voor 1 dag of meerdere dagen. Alle palletwagens die wij verhuren zijn VA-gekeurd. 

Huren van verschillende soorten elektrische palletwagens 

Wil je een elektrische palletwagen bij ons huren? Dan heb je diverse keuzemogelijkheden. Zo verhuren wij bijvoorbeeld de BT minimover. Deze kun je het beste gebruiken als er licht werk verricht moet worden. De minimover is compact, licht en zeer wendbaar. Heb je zwaarder werk wat verricht moet worden? Dan hebben wij ook elektrische palletwagens beschikbaar om te huren. Deze kunnen tot wel 2500 kg verplaatsen. 

Heb je interesse in het huren van een van onze elektrische palletwagens? Vul dan hier ons aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor verdere afspraken.  

Elektrische stapelaar huren

Heb je werkzaamheden waarbij zware ladingen verplaatst moeten worden? Dan zijn onze krachtige elektrische stapelaars daar eenvoudig voor te gebruiken. Naast de verhuur van deze elektrische stapelaars kun je ze ook bij ons kopen. Heb je een elektrische stapelaar maar tijdelijk nodig? Dan is er een huren voordeliger dan het aanschaffen ervan. Al onze elektrische stapelaars zijn VA-gekeurd. 

Huren van verschillende soorten elektrische stapelaars 

Voor de verhuur van elektrische stapelaars hebben wij diverse typen beschikbaar van het betrouwbare merk BT. Deze verschillende types variëren in hefhoogte en hefcapaciteit. Ons zwaarste model heeft zelfs een hefcapaciteit van 1600 kg en kan heffen tot een hoogte van wel 5,4 meter. 

Heb je interesse in het huren van een van onze elektrische stapelaars? Vul dan hier ons aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor verdere afspraken.  

Reachtruck huren

De reachtrucks die je bij ons kan huren worden vooral in grote magazijnen gebruikt. De hoge productiviteit kenmerkt de reachtrucks van Vorktrucks Holland. Dit komt door de verbeterde hel- en daalsnelheden van de reachtruck. Heb je tijdelijk een reachtruck nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast dat wij nieuwe en tweedehands reachtrucks verkopen, bieden wij ze ook aan om te huren. 

Huren van verschillende soorten reachtrucks 

Voor de verhuur hebben wij diverse types reachtrucks te huur van het merk BT. Deze reachtrucks verschillen daarbij in hefvermogen en hefhoogte. Wist je dat onze sterkste reachtruck een hefvermogen heeft tot wel 2700 kg? Super handig!

Al onze reachtrucks zijn VA-gekeurd. 

Heb je interesse in het huren van een van onze reachtrucks? Vul dan hier ons aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor verdere afspraken.  

Waarom huren bij Vorktrucks Holland? 

Bij Vorktrucks Holland hebben wij een ruim assortiment aan verhuur. Wij hebben gemiddeld zo’n 100 units continu in de verhuur staan! Heb je een verhuizing, moet je een seizoenspiek opvangen of wil je jouw intern transport compleet uitbesteden? Vorktrucks Holland voorziet jou graag van de juiste machine(s). 

Ons uitgebreide machinepark is zeer jong en voldoet aan alle ARBO eisen. Als bevestiging daarvan zijn alle machines voorzien van een veiligheidskeurmerk conform VA-Keur.

Wij beschikken daarnaast bij Vorktrucks Holland over een eigen bezorgservice. Dit betekent dat je vaak op de dag van je aanvraag al direct een heftruck kunt gebruiken! Dat is onze onderscheidende factor van andere verhuurders. 

Wat kan ik allemaal huren bij Vorktrucks Holland?

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring