BT Lifter LHM200SC

Mobiel wegen is een uitstekend alternatief voor een vaste (vloer) weegschaal. Het bespaart tijd en ruimte met minimaal dezelfde nauwkeurigheid. De LHM200SC is een kwalitatief hoogwaardige 2000 kg handpallettruck met een nauwkeurig weegsysteem. Mobiel wegen is zeer geschikt voor het verbeteren van werkprocessen. Zo kan het transportgewicht bij verzending exact bepaald worden. Tevens kunnen inkomende goederen efficiënt gecontroleerd worden op zowel aantal als gewicht. 

Processen als verpakken kunnen voortaan uitgevoerd worden met minder palletverplaatsingen. De BT Lifter met weegschaal is net als alle andere BT trucks ontworpen om vele jaren in verschillende toepassingen te worden gebruikt. Natuurlijk zijn alle onderdelen speciaal ontworpen voor mobiel gebruik.

De LHM200SC is:

  • Compact en bestand tegen schokken en trillingen
  • Gebouwd volgens de "IP65" norm en daarmee bestand tegen stof en water
  • Zeer nauwkeurig met een maximale afwijking van 0,1%
  • Multi range uitlezing - 0 - 200 kg: per 0.2 kg - 200 - 500 kg: per 0,5 kg - 500 - 2000 kg: per 1 kg

Dankzij het gebruik van 4 krachtopnemers is een nauwkeurige weging gegarandeerd, ongeacht de manier van plaatsing van de lading op de vorken. Optioneel is een ingebouwde printer verkrijgbaar. Daarnaast is een 'legal for trade' versie, gecertificeerd aan OIML III, geschikt voor handelsdoeleinden beschikbaar.


Informatie bladen

Technische specificaties
Terug