20 mei 2021

De nieuwe BT Reflex brengt reachtrucks naar een hoger niveau!

Toyota heeft de nieuwe modellen van de BT Reflex gelanceerd. Met deze nieuwe serie zet Toyota nieuwe maatstaven voor veiligheid, ergonomie en energie-efficiëntie. Toyota brengt Reachtrucks naar een hoger niveau!

Ergonomie

Reachtruckchauffeurs zijn vaak de best gekwalificeerde bestuurders in het team en daar wil Toyota rekening mee houden. Dankzij een nieuw ontworpen, ergonomisch en functioneel bestuurderscompartiment wordt het werk voor de chauffeurs eenvoudiger, veiliger en comfortabeler. Voor maximaal zicht is er een optioneel panoramisch glazen dak. De unieke kantelcabine op de modellen uit de E-serie is een beproefde innovatie die de belasting vermindert. Een tevreden chauffeur is een productieve chauffeur.

Veiligheid

Het nieuwe touchscreen zorgt voor een eenvoudige interactie tussen truck en bestuurder. Dat betekent een hoger niveau van veiligheid en productiviteit. Met een pincode of toegangskaart zorgt u ervoor dat alleen bevoegde bestuurders de truck kunnen bedienen. Niet alleen de essentiële pre-operationele controle is opgenomen, maar ook andere veiligheidsfuncties zoals automatische snelheidscontrole, verstellen van de vorken en centrering. Tijdens het heffen van de lading krijgen de bestuurders voortdurend updates over de hefhoogte, het gewicht van de lading en de uitlijning van de vorken, evenals meer kritische waarschuwingen zoals waarschuwingen bij overbelasting.

Energie-efficiëntie

BT Reflex is uitgerust met Toyota's eigen lithium-ion batterijen als energieoplossing. Snel en gemakkelijk opladen voorkomt het wisselen van batterijen.Zoals alle lithium-ion energiesystemen is deze onderhoudsvrij. Dit geeft een hogere levensduur die voldoet aan de levenscyclus van de truck. Het bereik zal afhangen van de mate van opladen tijdens de werkpauzes.

Wilt u meer informatie over deze reachtrucks? Neem dan contact met ons op via: 

T: 0528-271919
E: verkoop@vorktrucks.nl

 


Terug
De nieuwe BT Reflex brengt reachtrucks naar een hoger niveau!