05 november 2021

De nieuwe Toyota Traigo 80 modellen

De nieuwe Traigo 80 2-3,5 ton is te bestellen en vanaf februari leverbaar. Al deze Traigo 80 elektrische trucks zijn standaard uitgerust met SAS (Toyota’s unieke System of Active Stability). De bestuurder en de lading worden beschermt tijdens het rijden, draaien en heffen door de uitstekende stabiliteit van de vorkheftrucks. Het SAS systeem verhoogt de veiligheid en verbetert de productiviteit.

Daarnaast heeft deze nieuwe Toyota Traigo 80 ook andere voordelen:

Lithium-Ion 

Deze nieuwe versie is leverbaar met een Lithium-Ion batterij, het voordeel van deze batterij is dat deze o.a. tussendoor makkelijke en snel op te laden is en onderhoudsvrij is. 

Loodzuur accu

Indien de truck is voorzien van een loodzuur accu, dan is het voordeel dat het wisselen vanaf de zijkant sterk vereenvoudigd is. De wisseltijden zijn daardoor nihil geworden.

Vernieuwd display

Het display is vernieuwd. Hij beschikt nu over een optioneel geïntegreerde kleuren touchscreen, die zorgt voor een eenvoudige interactie tussen vorkheftruck en bestuurder. Daarnaast laat deze belangrijke informatie zien over hoe de efficiëntie en productiviteit kan worden verhoogd.

Volledig zwevend bestuurderscompartiment

Het volledig, nieuwe zwevende bestuurderscompartiment biedt optimaal comfort en beschermt de bestuurder tegen lawaai en trillingen. Het is een comfortabele, open en verstelbare bestuurderscompartiment met alle bedieningselementen binnen handbereik, dit zorgt voor een goede ondersteuning van de bestuurder tijdens de hele dienst. De vernieuwde armsteun biedt de keuze uit verschillende mogelijkheden voor het hanteren van de lading: multifunctionele hendels, multifunctionele joystick of minihendels afhankelijk van wat het beste bij uw behoeften past.

Dit alles met als doel een aangename rijervaring en productievere werkzaamheden.

 

Terug
De nieuwe Toyota Traigo 80 modellen