Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Reparatie

Een van onze kwaliteiten is de uitstekende service die wij leveren. Wij noemen dit ook wel service voor en service na. Want zonder goede service ben je nergens. Als je intern transportmaterieel uitvalt, zorgt dit voor stilstand en dat het magazijn niet optimaal presteert. Kortom, dat kan veel geld kosten. Daarom doen wij er alles aan om zo snel mogelijk de juiste service te leveren. Dit kan door middel van reparatie van een product, maar ook het leveren van een tijdelijke machine.

reparatie

Altijd bereikbaar

Een ervaren team van goed opgeleide servicemonteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar voor het oplossen van de storing. Je kunt bij ons terecht met machines van verschillende merken, zoals Toyota.

Door ons eigen onderdelen magazijn en goed ingerichte servicebussen lossen wij de problemen snel en adequaat op. Oftewel weinig kostbare stilstand. Bij vragen over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.

Reparatie aanvragen?

Neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring