Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Diesel heftruck kopen

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van diesel heftrucks? Bij Vorktrucks Holland ben je aan het juiste adres voor diverse diesel heftrucks, inclusief de mogelijkheid tot een diesel heftruck kopen.

Diesel heftruck kopen voor elke toepassing

Met onze jarenlange ervaring weten we precies welke diesel heftruck geschikt is voor het verplaatsen van lasten in allerlei werkomgevingen. Daarom leveren wij verschillende soorten diesel heftrucks van de merken Toyota en Mitsubishi, waaronder:

Toyota Tonero 42-8FDF 15T-35T

De Toyota Tonero 42-8FDF 15T-35T Diesel heftruck is net als het LPG model een multifunctionele truck, ontworpen voor lichte, middelzware en zware lasten. Deze truck kun je gebruiken voor enkele of meervoudige lasten en is buiten eenvoudig in het gebruik.

Standaard voorzien van de schoonste en zuinigste Toyota Stage V motoren.

Toyota Tonero 40-8FDN - 40T-50T

Toyota Tonero 40-8FDN – 40T-50T

De Toyota Tonero 40-8FDN – 40T-50T Diesel heftruck leent zich perfect voor intensieve toepassingen en bieden hefhoogtes tot maximaal 6 meter en hefcapaciteiten van 4 tot maximaal 5 ton. De industriële Toyota-motoren garanderen hoge hefsnelheden, een vlotte acceleratie en een efficiënt verbruik.

Toyota Tonero 40-8FDN 60T-80T

Toyota Tonero 40-8FDN 60T-80T

De Toyota Tonero 40-8FDN 60T-80T Diesel heftruck is perfect voor intensieve toepassingen en bieden hefhoogtes tot maximaal 6 meter en hefcapaciteiten van 6 tot maximaal 8 ton. De industriële Toyota-motoren garanderen hoge hefsnelheden, een vlotte acceleratie en een efficiënt verbruik.

Mitsubishi FDN 40T-55T Diesel

Mitsubishi FDN 40T-55T

De Mitsubishi FDN 40T-55T Diesel komt uit modeljaar 2016. De uiterst efficiënte heftrucks van Mitsubishi uit de reeks van 4 tot 5,5 ton, ontwikkeld voor toepassingen waarbij kracht en bedrijfszekerheid een eerste vereiste zijn, zijn even robuust als verfijnd.

Wat ze alle gemeen hebben is het vermogen, de betrouwbaarheid en de productiviteit waarvoor heftrucks van Mitsubishi de bepalende norm hebben gesteld.

Ook een diesel heftruck kopen?

Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct bestellen

Diesel heftruck kopen

Diesel heftruck kopen? Vorktrucks Holland levert diverse diesel heftrucks. Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring