Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Draagarmstellingen kopen

Naast het leveren van het beste transportmaterieel voor je magazijn, hebben we zoveel ervaring opgedaan in het efficiënt inrichten van magazijnen dat we nu ook magazijninrichting, waaronder draagstellingen, aanbieden. Of het nu gaat om zware of lichte stukgoederen, onze draagstellingen zijn speciaal ontworpen voor pallets of voor maximale opslagcapaciteit. Bij Vorktrucks Holland ben je aan het juiste adres voor diverse soorten stellingen, inclusief de mogelijkheid tot draagarmstellingen kopen.

Draagarmstellingen kopen voor elke toepassing

Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe je een magazijn het beste kunt inrichten om het transportmaterieel zo effectief mogelijk aan het werk te zetten. Daarom leveren wij verschillende soorten stellingen, waaronder:

Draagarmstellingen

Draagarmstellingen

De draagarmstellingen van Kimer zijn ideaal voor de opslag van lange en zwaardere producten. Deze stellingen zijn eenvoudig en gemakkelijk te monteren. Ze zijn ontworpen om lange of variabele items op te slaan, zoals metalen balken, pijpen, gietstukken, houten platen, en zowel stalen als kunststof plaatmateriaal.

Ook draagarmstellingen kopen?

Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Draagarmstellingen kopen

Direct bestellen

Stellingen kopen? Vorktrucks Holland levert diverse stellingen. Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring