Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Elektrische pallettruck kopen

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van elektrische pallettrucks? Bij Vorktrucks Holland ben je aan het juiste adres voor diverse pallettrucks, inclusief de mogelijkheid tot een elektrische pallettruck kopen.

Elektrische pallettruck kopen voor elke toepassing

Met onze jarenlange ervaring weten we precies welke elektrische pallettrucks geschikt zijn voor het verplaatsen van lasten in allerlei werkomgevingen. Daarom leveren wij verschillende soorten elektrische pallettrucks, waaronder:

Elektrische pallettruck kopen

BT Tyro LHE130 – LHE155

De BT Tyro LHE130 – LHE155 is het nieuwe instapmodel, perfect voor lichte toepassingen en het vervoeren van lasten tot 1300 kg. De LHE130 is energiezuinig door het gebruik van lithium-ion technologie. De LHE130 combineert de kenmerken van een elektrische truck met de flexibiliteit van een handpallettruck. Het is de perfecte oplossing voor gebruikers van handpalletwagens die een productiviteitsslag willen maken.

Elektrische pallettruck kopen

BT Levio LWE130

De BT Levio LWE130 is de ideale machine voor een lichte inzet. De LWE130 is compact, licht en zeer wendbaar – ondanks zijn nominaal vermogen van 1300 kg en stevige constructie. Het compacte chassis heeft een breedte van slechts 700 mm en een lengte van 420 mm. in combinatie met een stuurbereik van 208 graden is de LWE130 wendbaar in zeer kleine ruimtes.  De LWE130 is leverbaar in drie verschillende vorklengtes en breedtes.

BT Levio LWE140-160

BT Levio LWE140-160

De BT Levio LWE140-160 is eenvoudig te gebruiken voor allerlei soorten toepassingen. Ontworpen voor gebruiksgemak en met een ergonomische stuurarm met vingertipbediening. In beperkte ruimtes is de truck zeer makkelijk wendbaar als de stuurarm omhoog staat (Click-2-Creep).

BT Levio LWE180-250

BT Levio LWE180-250

De BT Levio LWE180-250, met BT Powerdrive is ideaal voor het probleemloos verplaatsen van ladingen tot 2500 kg. De zorgvuldig ontworpen “afgeronde” vorm van de hoeken draagt bij aan de wendbaarheid, die ook nog eens verhoogd wordt door het feit dat de zwenkwielen van de truck binnen het profiel van de truck draaien. De stabiliteit wordt verkregen door een geavanceerd chassisontwerp waarin het unieke BT Castorlink systeem is opgenomen.

BT Levio LWI160

BT Levio LWI160

De BT Levio LWI160 is de eerste elektrische pallettruck die exclusief is ontwikkeld op basis van een modulair Li-ion batterijconcept. Hierdoor is de pallettruck zeer compact, extreem licht en zeer energiezuinig. Dankzij het verwijderen van het traditionele batterijcompartiment is het gehele ontwerp geoptimaliseerd.

BT Levio P-serie LPE200-250

BT Levio P-serie LPE200-250

De BT Levio P-serie LPE200-250 is een extreem zuinige elektrische pallettruck en eenvoudig van opzet. Hierdoor is deze pallettruck eenvoudig in gebruik, maar gelijktijdig concurrerende prestaties biedt. Om deze productiviteit te bereiken zijn alle Levio P-serie trucks uitgerust met BT Powerdrive. Dit is een geavanceerd besturingssysteem waarbij individuele instellingen volledig op iedere truckbestuurder instelbaar zijn om daarmee de efficiëntie te vergroten.

BT Levio LSI200

De BT Levio LSI200 elektrische instaande pallettruck (lithium-ion S-serie) is uiterst compact en wendbaar. Het afgesloten bestuurderscompartiment biedt een veilige en comfortabele werkplek voor een hogere productiviteit en heeft verstelbare en intuïtieve bedieningselementen.

Ook een elektrische pallettruck kopen?

Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct bestellen

Elektrische pallettruck kopen

Elektrische pallettruck kopen? Vorktrucks Holland levert diverse elektrische pallettrucks. Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring