Verhuur van elektrische palletwagens

Naast de verkoop van palletwagens, verhuurt Vorktrucks Holland ook elektrische palletwagens. Met onze elektrische palletwagens wordt het verplaatsen van zware ladingen eenvoudiger gemaakt, ten opzichte van onze handpallettrucks.

Als u maar tijdelijk een palletwagen nodig hebt, is huren een voordeligere keuze. U kunt onze elektrische palletwagens voor 1 of meerdere dagen huren.

Diverse elektrische palletwagens te huur

U heeft voor het huren de keuze uit diverse elektrische palletwagens. Wij hebben bijvoorbeeld de BT minimover te huur. Deze machine is uitermate geschikt voor het lichte werk. De minimover is compact, licht en zeer wendbaar. Daarnaast hebben wij ook elektrische palletwagens te huur die ladingen tot wel 2500 kg kunnen verplaatsen.

Snelle levering

Vorktrucks beschikt over een eigen trekker met oplegger. Hierdoor kunt u vaak al op de dag van de aanvraag direct de elektrische pallettruck gebruiken. Dit maakt ons uniek in de verhuur hiervan.


Elektrische palletwagen huren?

Wilt u graag een elektrische palletwagen huren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met  u op.

Prijsopgave aanvragen