Elektrische stapelaar Zwolle

Ben je op zoek naar een elektrische stapelaar in de regio Zwolle? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij verkopen en verhuren elektrische stapelaars voor ieder doeleinde. 

Wil je een elektrische stapelaar kopen of huren in Zwolle? We vinden graag de meest geschikte stapelaar voor jouw doeleinde. Bij ons kun je terecht voor een nieuwe of gebruikte elektrische stapelaar voor huren, kopen, onderhoud of reparatie.

Onze krachtige elektrische stapelaars zijn eenvoudig in gebruik en kunnen diverse zware ladingen verplaatsen. Vorktrucks Holland is sinds 1989 dé specialist in het leveren en onderhouden van intern transport zoals elektrische stapelaars voor bedrijven in de regio Zwolle. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

 

Gebruikte elektrische stapelaars

Als nieuw maar dan met een beetje ervaring. Het voordeel is dat ze goedkoper zijn, ze hebben gebruikssporen maar de kwaliteit van deze producten blijft hoog. Onze machines gaan jarenlang mee, maar soms worden ze overbodig of wil de klant een nieuwere machine. Het voordeel van een gebruikt elektrische stapelaar is dat ze goedkoper zijn, door de gebruikerssporen en de gebruikte uren. Maar dankzij de kwaliteit blijven de machines erg goed. 

BEKIJK ALLE STAPELAARS

 

Elektrische stapelaar huren in Zwolle

Heb je een stapelaar nodig? Voor een verhuizing of het opvangen van een seizoenspiek. Dan is het huren van een elektrische stapelaar een goede optie. Je hebt er geen dure machine staan, die je te weinig gebruikt. Daarnaast hoef je geen budget vrij te maken voor de aanschafkosten en je loopt geen onderhoudsrisico. Huren kan van één dag tot meerdere jaren en het compleet uitbesteden van het intern transport is ook mogelijk.

HUUR EEN ELEKTRISCHE STAPELAAR

 

Vorktrucks Holland: ook voor onderhoud, reparatie en keuring van elektrische stapelaars

Een van onze kwaliteiten is de uitstekende service die wij leveren. Wij noemen dit ook wel service voor en service na. Want zonder goede service ben je nergens. Als intern transportmaterieel, zoals de stapelaar, uitvalt, zorgt dit voor stilstand, het magazijn presteert niet optimaal. Kortom, dat kan veel geld kosten. Daarom doen wij er alles aan om zo snel mogelijk de juiste service te leveren. Dit kan het ter plekke repareren van een product zijn, maar ook het leveren van een tijdelijke machine. 

Door de vergaand automatiseren van onze systemen en werkprocessen, zijn wij in staat om het gehele onderhoud uit handen te nemen. Wij vinden dat bij service ook hoort dat je meedenkt in onderhoudscontracten, dit is per machine en doeleinde verschillend. Maar ook met veiligheidskeuringen.


Daarom Vorktrucks Holland

  • Meer dan 25 jaar specialist in elektrische stapelaars
  • Dé leverancier van elektrische stapelaars in de regio Zwolle
  • 24-uurs dienst voor storingen
  • Zowel nieuwe als gebruikte stapelaars
  • Ook voor onderhoud, reparatie en keuring
  • VEBIT Erkend keurend bedrijf

 

Neem contact met ons op

Ervoor zorgen dat je de juiste stapelaar krijgt voor jouw doeleinde, dat is onze uitdaging. Vraag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheid voor levering van elektrische stapelaars in Zwolle.

Neem contact met ons op

 

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze stapelaars? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken. 

Ik wil een prijsopgave aanvragen