Elektrische stapelaar Almelo

Wil je een elektrische stapelaar kopen of huren in de omgeving van Almelo? We vinden graag de meest geschikte stapelaar voor jouw doeleinde. Bij ons kun je terecht voor een nieuwe of gebruikte elektrische stapelaar voor huren, kopen, onderhoud of reparatie.

Onze krachtige elektrische stapelaars zijn eenvoudig in gebruik en kunnen diverse zware ladingen verplaatsen. Vorktrucks Holland is sinds 1989 dé specialist in het leveren en onderhouden van intern transport zoals elektrische stapelaars voor bedrijven in de regio Almelo. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

BT elektrische stapelaars 

Wij verhuren en verkopen diverse type elektrische stapelaars, allemaal van het betrouwbare merk BT. BT is een toonaangevend merk op het gebied van handpallettrucks. Je bent dus verzekerd van kwaliteit. Deze modellen van BT verschillen in hefhoogte en hefcapaciteit. Ons zwaarste model heeft een hefcapaciteit van 1600 kg en kan wel tot 5,4 meter hoog heffen. Wil je geadviseerd worden in de meest geschikte stapelaar voor jouw doeleinde? We helpen je graag.

BEKIJK ALLE STAPELAARS

 

Elektrische stapelaar kopen in Almelo

Naast het verhuren elektrische stapelaars in Almelo, verkopen we ze ook. Zowel gebruikte als nieuwe stapelaars. Het voordeel van gebruikt transportmaterieel is dat ze goedkoper zijn, ze hebben gebruikssporen maar de kwaliteit van deze producten blijft hoog. Van alle machines hebben we gebruikte exemplaren staan. Het kan voorkomen dat nog niet alles online staat, dus staat de gewenste machine er niet bij? Bel ons gerust over de actuele voorraad.

Het voordeel van nieuw intern transportmaterieel is dat deze gebouwd zijn op basis van de nieuwste technieken, ervaringen en innovaties.

HUUR EEN ELEKTRISCHE STAPELAAR

 

Elektrische stapelaars snel geleverd en gerepareerd

Vorktrucks Holland beschikt over een eigen bezorgservice. Hierdoor kun je vaak op de dag van de aanvraag het materieel al gebruiken. Deze snelle service maakt ons uniek in het verhuur van elektrische stapelaars.

Een ervaren team van goed opgeleide servicemonteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar voor het oplossen van de storing. Door ons eigen onderdelen magazijn en goed ingerichte servicebussen lossen wij de problemen snel en adequaat op. Oftewel weinig kostbare stilstand.

 

Daarom Vorktrucks Holland

  • Meer dan 25 jaar specialist in elektrische stapelaars
  • Dé leverancier van elektrische stapelaars in de regio Almelo
  • 24-uurs dienst voor storingen
  • Zowel nieuwe als gebruikte stapelaars
  • Ook voor onderhoud, reparatie en keuring
  • VEBIT Erkend keurend bedrijf

 

Neem contact met ons op

jouw vraag op het gebied van intern transport is onze uitdaging. Vraag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheid voor levering van elektrische stapelaars in Almelo.

Neem contact met ons op

 

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze stapelaars? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken. 

Ik wil een prijsopgave aanvragen