Elektrische stapelaar in Almere nodig?

Ben je op zoek naar een elektrische stapelaar in Almere? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij verkopen en verhuren elektrische stapelaars voor ieder doeleinde.

Een elektrische stapelaar wordt met de hand bediend en is erg geschikt om pallets mee te stapelen. Ze worden veel gebruikt in winkels en voor bijvoorbeeld het verzamelen van orders in een magazijn (orderpickers). Stapelaars zijn vaak veilig en eenvoudig in het gebruik en leverbaar met een bestuurdersplateau. 

Vorktrucks Holland is sinds 1989 dé specialist in het leveren en onderhouden van intern transport zoals elektrische stapelaars voor bedrijven in de regio van Almere. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Gebruikte elektrische stapelaars

Als nieuw maar dan met een beetje ervaring. Het voordeel is dat ze goedkoper zijn, ze hebben gebruikssporen maar de kwaliteit van deze producten blijft hoog. Onze machines gaan jarenlang mee, maar soms worden ze overbodig of wil de klant een nieuwere machine. Het voordeel van een gebruikt elektrische stapelaar is dat ze goedkoper zijn, door de gebruikerssporen en de gebruikte uren. Maar dankzij de kwaliteit blijven de machines erg goed. 

BEKIJK ALLE STAPELAARS

 

Elektrische stapelaar huren in Almere

Een stapelaar huren kan financieel aantrekkelijk zijn. Huren is voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe machine als je deze maar tijdelijk nodig hebt. Je hebt er geen dure machine staan, die vervolgens te weinig wordt gebruikt. Daarnaast heb je ook geen onderhoudsrisico, dat is onze verantwoordelijkheid.  

Wij verhuren en verkopen diverse type elektrische stapelaars, allemaal van het betrouwbare merk BT. BT is een toonaangevend merk op het gebied van handpallettrucks. Je bent dus verzekerd van kwaliteit. Deze modellen van BT verschillen in hefhoogte en hefcapaciteit. Ons zwaarste model heeft een hefcapaciteit van 1600 kg en kan wel tot 5,4 meter hoog heffen. Wil je geadviseerd worden in de meest geschikte stapelaar voor jouw doeleinde? We helpen je graag.

HUUR EEN ELEKTRISCHE STAPELAAR

 

Vorktrucks Holland: ook voor onderhoud, reparatie en keuring van elektrische stapelaars

Een van onze kwaliteiten is de uitstekende service die wij leveren. Wij noemen dit ook wel service voor en service na. Want zonder goede service ben je nergens. Als intern transportmaterieel, zoals de stapelaar, uitvalt, zorgt dit voor stilstand, het magazijn presteert niet optimaal. Kortom, dat kan veel geld kosten. Daarom doen wij er alles aan om zo snel mogelijk de juiste service te leveren. Dit kan het ter plekke repareren van een product zijn, maar ook het leveren van een tijdelijke machine.

Daarom Vorktrucks Holland

  • Meer dan 25 jaar specialist in elektrische stapelaars
  • Dé leverancier van elektrische stapelaars in de regio Almere
  • 24-uurs dienst voor storingen
  • Zowel nieuwe als gebruikte stapelaars
  • Ook voor onderhoud, reparatie en keuring
  • VEBIT Erkend keurend bedrijf

Neem contact met ons op

Ervoor zorgen dat je de juiste stapelaar krijgt voor jouw doeleinde, dat is onze uitdaging. Vraag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheid voor levering van elektrische stapelaars in Almere.

Neem contact met ons op

 

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze stapelaars? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken. 

Ik wil een prijsopgave aanvragen