Elektrische stapelaars in Coevorden?

Ben je op zoek naar een elektrische stapelaar in de regio Coevorden? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij verkopen en verhuren elektrische stapelaars voor ieder doeleinde. Onze krachtige elektrische stapelaars zijn eenvoudig in gebruik en kunnen diverse zware ladingen verplaatsen.

Een elektrische stapelaar wordt met de hand bediend en is erg geschikt om pallets mee te stapelen. Ze worden veel gebruikt in winkels en voor bijvoorbeeld het verzamelen van orders in een magazijn (orderpickers). Wij zijn Dé specialist in het leveren en onderhouden van elektrische stapelaars, ook voor bedrijven in Coevorden. We vinden graag de meest geschikte stapelaar voor jou.

 

BT elektrische stapelaars

Wij verhuren en verkopen diverse elektrische stapelaars, iedere stapelaar is geschikt voor bepaalde werkzaamheden. Maar allemaal zijn ze van het betrouwbare merk BT. BT is een toonaangevend merk op het gebied van elektrische stapelaars. Je bent dus verzekerd van kwaliteit. 

Deze modellen van BT verschillen in hefhoogte en hefcapaciteit. Ons zwaarste model heeft een hefcapaciteit van 1600 kg en kan wel tot 5,4 meter hoog heffen. Wil je advies over de meest geschikte stapelaar voor jouw doeleinde? We helpen je graag.

BEKIJK ALLE STAPELAARS

 

Elektrische stapelaar kopen in Coevorden

Naast het verhuren elektrische stapelaars in Coevorden, verkopen we ze ook. Zowel gebruikte als nieuwe stapelaars. Het voordeel van gebruikt transportmaterieel is dat ze goedkoper zijn, ze hebben gebruikssporen maar de kwaliteit van deze producten blijft hoog. Van alle machines hebben we gebruikte exemplaren staan. Het kan voorkomen dat nog niet alles online staat, dus staat de gewenste machine er niet bij? Bel ons gerust over de actuele voorraad.

Het voordeel van nieuw intern transportmaterieel is dat deze gebouwd zijn op basis van de nieuwste technieken, ervaringen en innovaties.

KOOP EEN ELEKTRISCHE STAPELAAR

 

Vorktrucks Holland: ook voor onderhoud, reparatie en keuring van elektrische stapelaars

Een van onze kwaliteiten is de uitstekende service die wij leveren. Wij noemen dit ook wel service voor en service na. Want zonder goede service ben je nergens. Als intern transportmaterieel, zoals de stapelaar, uitvalt, zorgt dit voor stilstand, het magazijn presteert niet optimaal. Kortom, dat kan veel geld kosten. Daarom doen wij er alles aan om zo snel mogelijk de juiste service te leveren. Dit kan het ter plekke repareren van een product zijn, maar ook het leveren van een tijdelijke machine.

Daarom Vorktrucks Holland

  • Meer dan 25 jaar specialist in elektrische stapelaars
  • Dé leverancier van elektrische stapelaars in de regio Coevorden
  • 24-uurs dienst voor storingen
  • Zowel nieuwe als gebruikte stapelaars
  • Ook voor onderhoud, reparatie en keuring
  • VEBIT Erkend keurend bedrijf

Neem contact met ons op

Jouw vraag op het gebied van intern transport is onze uitdaging. Vraag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheid voor levering van elektrische stapelaars in Coevorden.

Neem contact met ons op

 

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze stapelaars? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken. 

Ik wil een prijsopgave aanvragen