Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Dé leverancier van nieuwe en gebruikte elektrische stapelaars in de regio Zwolle sinds 1989

Op zoek naar een elektrische stapelaar in de regio Zwolle? Elektrische stapelaars zijn veelzijdige palletwagens voorzien van een hefmast waardoor het mogelijk is om meerdere pallets op elkaar te stapelen. Dankzij het compacte formaat zijn elektrische stapelaars uitermate wendbaar.

Er zijn verschillende uitvoeringen elektrische stapelaars beschikbaar. Zo zijn er meeloop stapelaars, stapelaars met een sta-platform of stapelaars met cabine. Deze beschermende cabine is beschikbaar als cabine met sta-platform of een cabine met chauffeursstoel. Voor het zware werk is de BT Staxio-serie ook geschikt voor koel- of vriesruimten.

Vorktrucks Holland is sinds 1989 dé specialist in het leveren en onderhouden van intern transport, zoals elektrische stapelaars voor bedrijven in de regio Zwolle. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

BT elektrische stapelaars van topkwaliteit

Vorktrucks Holland levert in de regio Zwolle zowel nieuwe elektrische stapelaars als gebruikte elektrische stapelaars van het toonaangevende merk Toyota BT. De elektrische stapelaars van BT kenmerken zich door de hoogstaande kwaliteit, het gebruik van innoverende technieken en een uitstekende service. Juist daarom is Vorktrucks Holland officieel dealer van Toyota BT. Intern transport mag immers nooit stilvallen.

Elektrische stapelaar huren in Zwolle

Tijdelijk een elektrische stapelaar huren in de omgeving van Zwolle? Vorktrucks Holland kan naast nieuwe of gebruikte elektrische stapelaars ook verhuur van stapelaars verzorgen. Voor het tijdelijke gebruik van een elektrische stapelaar in Assen kun je bij Vorktrucks Holland een elektrische stapelaar huren met maximaal 1600 kilogram hefvermogen en een hefmast van ruim 5 meter in hoogte.

Vorktrucks Holland: ook voor onderhoud, reparatie en keuring van elektrische stapelaars

Bij Vorktrucks Holland is het onderhoud, de reparatie of periodieke keuring van intern transportmaterieel, zoals elektrische stapelaars in goede handen. Wij begrijpen dat je al het intern transportmaterieel ter beschikking wil hebben. Voor grote reparaties kunnen wij desgewenst altijd vervangend materieel leveren. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag klaar voor preventief onderhoud of het oplossen van storingen en problemen.

Daarom Vorktrucks Holland

  • Meer dan 25 jaar specialist in elektrische stapelaars;
  • Dé leverancier van elektrische stapelaars in de regio Zwolle;
  • 24-uurs dienst voor storingen;
  • Zowel nieuwe als gebruikte stapelaars;
  • Ook voor onderhoud, reparatie en keuring;
  • VEBIT Erkend keurend bedrijf.

Neem contact met ons op

Jouw vraag op het gebied van intern transport is onze uitdaging. Vraag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheid voor levering van elektrische stapelaars in Zwolle.

Elektrische stapelaars Drenthe

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze heftrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring