Elektrische stapelaar huren in de regio Lelystad?

Ben je op zoek naar een elektrische stapelaar in de regio van Lelystad? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij verkopen en verhuren elektrische stapelaars voor ieder doeleinde. Onze krachtige elektrische stapelaars zijn eenvoudig in gebruik en kunnen diverse zware ladingen verplaatsen.

Een elektrische stapelaar wordt met de hand bediend en is erg geschikt om pallets mee te stapelen. Ze worden veel gebruikt in winkels en voor bijvoorbeeld het verzamelen van orders in een magazijn (orderpickers). Wij zijn Dé specialist in het leveren en onderhouden van elektrische stapelaars, ook voor bedrijven in Lelystad. We vinden graag de meest geschikte stapelaar voor jou.

BT elektrische stapelaars 

Een elektrische stapelaar wordt met de hand bedient en is erg geschikt om pallets mee te stapelen. Ze worden veel gebruikt in winkels en voor bijvoorbeeld het verzamelen van orders in een magazijn (orderpickers). Stapelaars zijn vaak veilig en eenvoudig in het gebruik en leverbaar met een bestuurdersplateau.

BEKIJK ALLE STAPELAARS

 

Elektrische stapelaar huren in Lelystad

Heb je een stapelaar nodig? Voor een verhuizing of het opvangen van een seizoenspiek. Dan is het huren van een elektrische stapelaar een goede optie. Je hebt er geen dure machine staan, die je te weinig gebruikt. Daarnaast hoef je geen budget vrij te maken voor de aanschafkosten en je loopt geen onderhoudsrisico. Huren kan van één dag tot meerdere jaren en het compleet uitbesteden van het intern transport is ook mogelijk.

HUUR EEN ELEKTRISCHE STAPELAAR

 

Vorktrucks Holland, snel geleverd en gerepareerd

Vorktrucks Holland beschikt over een eigen bezorgservice. Hierdoor kun je vaak op de dag van de aanvraag het materieel al gebruiken. Deze snelle service maakt ons uniek in het verhuur van elektrische stapelaars.

Een ervaren team van goed opgeleide servicemonteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar voor het oplossen van de storing. Door ons eigen onderdelen magazijn en goed ingerichte servicebussen lossen wij de problemen snel en adequaat op. Oftewel weinig kostbare stilstand.

Daarom Vorktrucks Holland

  • Meer dan 25 jaar specialist in elektrische stapelaars
  • Dé leverancier van elektrische stapelaars in de regio Lelystad
  • 24-uurs dienst voor storingen
  • Zowel nieuwe als gebruikte stapelaars
  • Ook voor onderhoud, reparatie en keuring
  • VEBIT Erkend keurend bedrijf

Neem contact met ons op

Ervoor zorgen dat je de juiste stapelaar krijgt voor jouw doeleinde, dat is onze uitdaging. Vraag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheid voor levering van elektrische stapelaars in Lelystad.

Neem contact met ons op

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze stapelaars? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken. 

Ik wil een prijsopgave aanvragen