Elektrische stapelaars in Overijssel

Heb je een elektrische stapelaar nodig in de regio van Overijssel? Dan ben je bij Vorktrucks Holland op het juiste adres. Vorktrucks Holland is sinds 1989 dé specialist in het leveren en onderhouden van intern transport zoals elektrische stapelaars voor bedrijven in de regio Overijssel.

Een elektrische stapelaar wordt met de hand bediend en is erg geschikt om pallets mee te stapelen. Ze worden veel gebruikt in winkels en voor bijvoorbeeld het verzamelen van orders in een magazijn (orderpickers).

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Elektrische stapelaars van BT

Wij verhuren en verkopen diverse type elektrische stapelaars, allemaal van het betrouwbare merk BT. BT is een toonaangevend merk op het gebied van handpallettrucks. Je bent dus verzekerd van kwaliteit. Deze modellen van BT verschillen in hefhoogte en hefcapaciteit. Ons zwaarste model heeft een hefcapaciteit van 1600 kg en kan wel tot 5,4 meter hoog heffen. Wil je geadviseerd worden in de meest geschikte stapelaar voor jouw doeleinde? We helpen je graag.

BEKIJK ALLE STAPELAARS

Elektrische stapelaar huren in Overijssel

Heb je een stapelaar nodig? Voor een verhuizing of het opvangen van een seizoenspiek. Dan is het huren van een elektrische stapelaar een goede optie. Je hebt er geen dure machine staan, die je te weinig gebruikt. Daarnaast hoef je geen budget vrij te maken voor de aanschafkosten en je loopt geen onderhoudsrisico. Huren kan van één dag tot meerdere jaren en het compleet uitbesteden van het intern transport is ook mogelijk.

HUUR EEN ELEKTRISCHE STAPELAAR

Elektrische stapelaars, snel geleverd en gerepareerd

Vorktrucks Holland beschikt over een eigen bezorgservice. Hierdoor kun je vaak op de dag van de aanvraag het materieel al gebruiken. Deze snelle service maakt ons uniek in het verhuur van elektrische stapelaars.

Een ervaren team van goed opgeleide servicemonteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar voor het oplossen van de storing. Door ons eigen onderdelen magazijn en goed ingerichte servicebussen lossen wij de problemen snel en adequaat op. Oftewel weinig kostbare stilstand.

Daarom Vorktrucks Holland

  • Meer dan 25 jaar specialist in elektrische stapelaars
  • Dé leverancier van elektrische stapelaars in de regio Overijssel
  • 24-uurs dienst voor storingen
  • Zowel nieuwe als gebruikte stapelaars
  • Ook voor onderhoud, reparatie en keuring
  • VEBIT Erkend keurend bedrijf

Neem contact met ons op

De vraag en het gebruik op het gebied van intern transport is onze uitdaging. Vraag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheid voor levering van elektrische stapelaars in Overijssel.

Neem contact met ons op

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze stapelaars? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken. 

Ik wil een prijsopgave aanvragen