Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Elektrotrekker kopen

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van elektrotrekkers? Bij Vorktrucks Holland ben je aan het juiste adres voor diverse elektrotrekkers, inclusief de mogelijkheid tot een elektrotrekker kopen.

Elektrotrekker kopen voor elke toepassing

Met onze jarenlange ervaring weten we precies welke elektrotrekker geschikt is voor het verplaatsen van lasten in allerlei werkomgevingen. Daarom leveren wij verschillende soorten elektrotrekkers van het merk Toyota, waaronder:

Toyota Tracto TSE100

Toyota Tracto TSE100

De Toyota Tracto TSE100 is een compacte industriële trekker met een lage instap en eenvoudige bediening. Hij kan verschillende trolleys trekken, aangedreven door loodzuur- of Li-ion-batterijen. Opties omvatten PIN-toegang, veiligheidswaarschuwingslichten, en een kleurenscherm. Geschikt voor treintrekking van tot vier trolleys.

Toyota Tracto TSE150

Toyota Tracto TSE150

De Toyota Tracto TSE150 is een lichte, compacte trekker met lage instap en eenvoudige lastdragerbevestiging. Beschikbaar met loodzuur- of Li-ion-batterijen, biedt het snelle batterijvervanging of opladen. Veiligheidsopties omvatten waarschuwingslichten en -zoemers. Het kleurendisplay geeft de operator snel toegang tot essentiële informatie.

Toyota Tracto TSE150 met opstap

Toyota Tracto TSE150 opstap

De Toyota Tracto TSE150 is een veelzijdige trekker met een laag instapniveau en eenvoudige trolleyaansluiting. Hij kan worden uitgerust met een opstap-, plank- of laadsysteem en trekt diverse wagens in een trein. Beschikbaar met loodzuur- of Li-ion-batterijen en optionele veiligheidslichten.

Toyota Tracto TSE300

Toyota Tracto TSE300

De Toyota Tracto TSE300 is een zware trekker met een capaciteit van 3 ton en een topsnelheid van 12 km/u. Hij beschikt over een lithium-ionbatterij en ingebouwde telematica voor geavanceerd beheer via Toyota’s I_Site. Kenmerken zijn hoge rijprestaties, lage instap, BT E-man besturingssysteem, en diverse bevestigingsopties.

Toyota Tracto TSE300

Toyota Tracto TSE500

De Toyota Tracto TSE500 is een zware trekker met een capaciteit van 5 ton en een topsnelheid van 11 km/u. Uitgerust met een lithium-ionbatterij en telematica voor beheer via Toyota’s I_Site. Kenmerken zijn hoge rijprestaties, lage instap, BT E-man besturingssysteem, BT Powerdrive, diverse karbevestigingen en optionele E-bar.

Toyota Tracto TWE120

Toyota Tracto TWE120

De Toyota Tracto TWE120 is een meelooptrekker voor rolcontainers en wielen-gebaseerde ladingen. Hij biedt ergonomische bediening, een verstelbare trolleyaansluiting en compatibiliteit met AGM- of lithium-ionbatterijen. Opties zijn een elektrische vergrendelhaak voor oneffen terrein en lekvrije wielen voor betere tractie. Handgreepbediening omvat een lagesnelheidsknop voor veiligheid.

Toyota Tracto TWE200

Toyota Tracto TWE200

De Toyota Tracto TWE200 meelooptrekker verplaatst moeiteloos rolcontainers en wielen-gebaseerde ladingen, wat de ergonomie verbetert. Hij heeft een compatibele trekhaakpen en -kogel voor diverse opleggers. De lekvrije wielen bieden goede tractie bij zware lasten en draaien. Beschikbaar met AGM-, gel- of lithium-ionbatterijen en optionele batterijwissel, biedt hij precieze controle en veiligheid met een ergonomische handgreep en lagesnelheidsknop.

Simai TTE15

Simai TTE15

De Simai TTE15 is een compacte, gebruiksvriendelijke trekker voor lichte trekwerkzaamheden. Met een sterke AC-motor, gemakkelijke toegang, weinig onderhoud en verschillende trekhaakopties is deze ideaal voor korte tot gemiddelde afstanden.

Simai TTE30

Simai TTE30

De Simai TTE30 is een veelzijdige elektrische trekker voor orderverzamelen en transport over langere afstanden. Met een ergonomische rijpositie, bestuurders aanwezigheidssysteem en 100 kg laadvermogen biedt deze trekker comfort en efficiency, ondersteund door geavanceerde functies als regeneratief remmen en digitaal display.

Simai TTE71

Simai TTE71

De Simai TTE71 is een elektrische trekker voor langdurig transport over grote afstanden. Met een comfortabele rijpositie, kruipknoppen voor snel aankoppelen en een digitaal display, biedt deze trekker een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing, aangevuld met opties zoals een gesloten verwarmde cabine.

Elektrotrekker kopen

Simai TE80

De Simai TE80 is een compacte, eenvoudig te besturen elektrische trekker met een duurzaam ontwerp voor diverse industriële toepassingen. Met auto-achtige besturing, kruipknoppen en opties zoals verschillende trekhaken, biedt deze trekker een veilige en veelzijdige oplossing, ondersteund door functies als bestuurders aanwezigheidssysteem en regeneratief remmen.

Elektrotrekker kopen

Simai TE80IXB

De Simai TE80IXB is een eenvoudig te besturen elektrische trekker met lage instap, ideaal voor veelvuldig op- en afstappen bij industriële toepassingen. Met een laadvermogen van 100 kg, regeneratief remmen en handige kruipknoppen biedt deze trekker gebruiksgemak, efficiëntie en prestaties, ook met een optionele passagiersstoel.

Elektrotrekker kopen

Simai TE152

De Simai TE152 is een krachtige 15-tons elektrische trekker met uitstekend zicht en een 200 kg laadvermogen op het achterplatform. Met zijn schuin aflopende chassis, kruipknoppen voor snel aankoppelen en optionele gesloten cabine, biedt deze trekker robuustheid en gebruiksgemak voor binnen- en buitentoepassingen.

Elektrotrekker kopen

Simai PE15.1

De Simai PE15.1 is een veelzijdige en comfortabele platformtrekker, met zowel een gecentreerde als een linkse bestuurderspositie met passagiersstoel. Met zijn geavanceerd zichtbaarheidssysteem, auto-achtige besturing en optionele kruipknoppen, biedt deze trekker een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing voor diverse toepassingen.

Ook een elektrotrekker kopen?

Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct bestellen

Elektrotrekker kopen

Elektrotrekker kopen? Vorktrucks Holland levert diverse elektrotrekkers. Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring