Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Grootvakstelling kopen

Naast het leveren van het beste transportmaterieel voor je magazijn, hebben we zoveel ervaring opgedaan in het efficiënt inrichten van magazijnen dat we nu ook magazijninrichting, waaronder een grootvakstelling, aanbieden. Of het nu gaat om zware of lichte stukgoederen, onze grootvakstellingen zijn speciaal ontworpen voor pallets of voor maximale opslagcapaciteit. Bij Vorktrucks Holland ben je aan het juiste adres voor diverse soorten stellingen, inclusief de mogelijkheid tot een grootvakstelling kopen.

Grootvakstelling kopen voor elke toepassing

Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe je een magazijn het beste kunt inrichten om het transportmaterieel zo effectief mogelijk aan het werk te zetten. Daarom leveren wij verschillende soorten stellingen, waaronder:

Grootvakstellingen

Grootvakstellingen

De grootvakstellingen van Kimer zijn hoogwaardige zwaarlaststellingen voor de opslag van zowel lichte als zeer zware stuksgoederen en lichte pallets. De stellingen worden doorgaans voorzien van legborden. Hierbij kun je kiezen tussen vurenhouten, spaanplaat of verzinkte legborden. Ze zijn eveneens uitstekend geschikt voor het opslaan van zware materialen.

Ook een grootvakstelling kopen?

Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Grootvakstelling kopen

Direct bestellen

Stellingen kopen? Vorktrucks Holland levert diverse stellingen. Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring