Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Handpallettruck kopen

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van handpallettrucks? Bij Vorktrucks Holland ben je aan het juiste adres voor diverse handpallettrucks, inclusief de mogelijkheid tot een handpallettruck kopen.

Handpallettruck kopen voor elke toepassing

Met onze jarenlange ervaring weten we precies welke handpallettrucks geschikt zijn voor het verplaatsen van lasten in allerlei werkomgevingen. Daarom leveren wij verschillende soorten handpallettrucks, waaronder:

Handpallettruck kopen

BT Lifter LHM230 / LHM230U

De BT Lifter LHM230 / LHM230U is een universele, handbediende pallettruck, geschikt voor het verplaatsen van lasten in allerlei werkomgevingen. Het basismodel heeft een capaciteit van 2300 kg en is geschikt voor het verplaatsen van lasten in verschillende toepassingen. Dit model is ook verkrijgbaar in roestvast staal.

Handpallettruck kopen

BT Lifter LHM230P / LHM230QP

Met de BT Lifter LHM230P / LHM230QP met mechanische starthulp krijg je een zware lading eenvoudig in beweging. Een handpallettruck met een last van 2300 kg in beweging krijgen kost 45 kg trekkracht. Met de BT Pro Lifter wordt dit gereduceerd tot 15 kg.

BT Lifter LHM200SC

BT Lifter LHM200SC

De BT Lifter LHM200SC is een kwalitatief hoogwaardige 2000 kg handpallettruck met een nauwkeurig weegsysteem. Mobiel wegen is een uitstekend alternatief voor een vaste (vloer) weegschaal. Het bespaart tijd en ruimte met minimaal dezelfde nauwkeurigheid. 

BT Stainless Lifter LHM200ST

De BT Stainless Lifter LHM200ST is speciaal ontworpen voor zeer corrosieve omgevingen of toepassingen waar men de hoogste eisen aan hygiëne stelt ” zoals de voedselverwerkende en de farmaceutische industrie.

BT High Lifter HHM100 / HHL100

BT High Lifter HHM100 / HHL100

De BT High Lifter HHM100 / HHL100 brengt goederen op ideale werkhoogte. Het is de perfecte combinatie tussen pallettruck en heftafel en daarom zeer geschikt voor distributie- en sorteersystemen. De handpalletwagen heft elektrisch en is voorzien van een ingebouwde lader. Een handmatige versie met QUICKLIFT is ook verkrijgbaar.

BT High Lifter Inox HL / HLE 10I

BT High Lifter Inox HL / HLE 10I

De BT High Lifter Inox HL / HLE 10I zorgt voor een ergonomische verplaatsing van goederen op hefhoogte tijdens werkzaamheden die extra aandacht vragen voor hygiëne en corrosiebestendigheid. Dit model biedt een hydraulische Quick Lift functie voor een hogere productiviteit en meer comfort tijdens het hanteren van ladingen tot 1000 kg.

Ook een handpallettruck kopen?

Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct bestellen

Handpallettruck kopen

Handpallettruck kopen? Vorktrucks Holland levert diverse handpallettrucks. Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring