Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Officieel dealer van Haulotte

Waarom moet je kiezen voor Haulotte?

Het bedrijf is sinds 1985 actief met het ontwerpen, fabriceren en verkopen van hoogwerkers en verreikers. En sinds 2001 zijn ze operationeel als zelfstandige vestiging voor de Nederlands-Belgische markt. Dankzij haar netwerk van eigen vestigingen zijn ze wereldwijd een efficiënte en betrouwbare ondersteuning. Ook staan ze op de derde plaats op het gebied van hoogwerker systemen. 

Wat zijn de voordelen van Haulotte?

Betrouwbaar

Sinds 1985 is het bedrijf actief met het ontwerpen, fabriceren en verkopen van hoogwerkers en verreikers. Ze zijn een efficiënte en betrouwbare ondersteuning en wereldwijd staan ze op de derde plaats op het gebied van hoogwerker systemen.

Krachtige positie

Haulotte is een volledig onafhankelijke partner voor hoogwerker systemen en verreikers in de Nederlands-Belgische markt. Ze hebben een krachtige positie met als doel klanten van A tot Z tot dienst te zijn.

Breed aanbod

Het ruime aanbod bestaat uit meer dan 40 modellen, variërend van 6 tot 43 meter werkhoogte. Daarnaast hebben ze het product programma uitgebreid met verreikers met hefhoogtes van 7 tot 17 meter en hefcapaciteiten tot 4 ton.  

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Haulotte of heb je advies nodig? Neem contact met ons op.

Een greep uit ons assortiment

Star 10 masthoogwerker

Compact 8W, 10 en 12 schaarlift

Compact 10N schaarlift

Compact 10DX en 12DX schaarlift

Wil je graag meer weten over Haulotte?

Contactformulier!

Vul ons contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring