Onafhankelijke heftruck keuring in Groningen

Intern transportmateriaal zoals heftrucks worden veelvuldig gebruikt. In de Arbo-regelgeving is voorgeschreven dat een arbeidsmiddel zoals een heftruck minimaal elk jaar dient te worden gekeurd. Middels een periodieke heftruck keuring bent u ervan verzekerd dat u met geschikt materieel werkt. De VA-Keur veiligheidskeuring voor heftrucks staat garant voor een objectieve wettelijke keuring. Vorktrucks Holland is een VA-erkend keurend bedrijf in Drenthe.

Is het laten keuren van een heftruck verplicht?

Volgens de Arbo-regelgeving, artikel 7, lid 4a wordt het volgende omschreven: "Een arbeidsmiddel dat onderhevig is aan invloeden die leiden tot verslechteringen, welke aanleiding kunnen geven tot het ontstaan van gevaarlijke situaties, zo dikwijls dit ter waarborging van de goede staat noodzakelijk is, wordt gekeurd."

De arbeidsinspectie zal hierop toezien dat bij controle uw intern transportmaterieel aan deze eisen voldoet. Door uw heftrucks middels een jaarlijkse heftruck keuring te laten controleren zorgt dat u de juiste documenten kunt overleggen aan een ambtenaar van de Arbeidsinspectie.

Vorktrucks Holland is een VA-Keur erkend keurbedrijf

Als onafhankelijk keurend bedrijf bent u ervan verzekerd dat uw intern transportmaterieel vakkundig en objectief wordt gekeurd. Het VA-Keur staat voor een echte kwaliteitskeuring die wordt uitgevoerd door specialisten in intern transport.

Waarom kiezen voor VA-Keur:

  • Praktische keuring van hoge kwaliteit

  • Merk onafhankelijk

  • Keuring door geschoolde keurmeesters

  • Gewaarborgde onafhankelijkheid door steekproeven

  • Geaccepteerd door de arbeidsinspectie, SZW en VCA

Vorktrucks Holland voert keuringen voor uw intern transportmateriaal zoals vorkheftrucks uit in de provincie Groningen in onder andere: Delfzijl, Groningen, Stadskanaal, Ter Apel, Veendam en Winschoten

Neem contact met ons op

Uw vraag op het gebied van intern transport is onze uitdaging. Vraag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheid voor levering van elektrische stapelaars in Heerenveen.

Neem contact met ons op

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze heftrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Ik wil een prijsopgave aanvragen