Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Heftruck keuring in Friesland

Intern transportmateriaal zoals heftrucks worden veelvuldig gebruikt. In de Arbo-regelgeving is voorgeschreven dat je een arbeidsmiddel zoals een heftruck minimaal elk jaar dient te keuren. Middels een periodieke heftruck keuring ben je ervan verzekerd dat je met geschikt materieel werkt. De VA-Keur veiligheidskeuring voor heftrucks staat garant voor een objectieve wettelijke keuring. Vorktrucks Holland is een VA-erkend keurend bedrijf in Drenthe. Bij ons kun je ook terecht voor een heftruck keuring in Friesland.

Is het laten keuren van een heftruck verplicht?

Volgens de Arbo-regelgeving, artikel 7, lid 4a wordt het volgende omschreven: “Een arbeidsmiddel dat onderhevig is aan invloeden die leiden tot verslechteringen, welke aanleiding kunnen geven tot het ontstaan van gevaarlijke situaties, zo dikwijls dit ter waarborging van de goede staat noodzakelijk is, wordt gekeurd.”

De arbeidsinspectie zal hierop toezien dat bij controle van jouw intern transportmaterieel aan deze eisen voldoet. Door jouw heftrucks middels een jaarlijkse heftruck keuring te laten controleren zorg je dat je de juiste documenten kunt overleggen aan een ambtenaar van de Arbeidsinspectie.

Vorktrucks Holland is een VA-Keur erkend keurbedrijf

Als onafhankelijk keurend bedrijf ben je ervan verzekerd dat wij jouw intern transportmaterieel vakkundig en objectief keuren. Het VA-Keur staat voor een echte kwaliteitskeuring die wordt uitgevoerd door specialisten in intern transport.

Waarom kiezen voor VA-Keur:

Vorktrucks Holland voert keuringen voor intern transportmateriaal, zoals vorkheftrucks uit in de provincie Friesland in onder andere: DrachtenHeerenveenJoure, Oosterwolde en Wolvega.

Neem contact met ons op

Jouw vraag op het gebied van intern transport is onze uitdaging. Vraag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor heftruck keuring in Friesland.


Neem contact op

Heftruck keuring Drenthe
Heftruck keuring Drenthe

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze heftrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.


Ik wil een prijsopgave

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring