Heftrucks in Almere

Bij Vorktrucks Holland helpen we je graag aan de meest geschikte heftruck voor jouw gebruik. Heb je een heftruck nodig en woon je in Almere? Dan helpen we je graag. 

Bekijk hier al nieuwe heftruck, via deze link

Elektrische heftruck

Een van de voordelen van elektrische heftrucks is dat ze geen uitstoot kennen en een lage geluidproductie hebben. Voor elke behoefte is er een elektrische heftruck beschikbaar. 

Ook voor bedrijven in Almere hebben wij diverse gebruikte en nieuwe elektrische vorkheftrucks beschikbaar. Wil je weten wat voor jou de meeste geschikte elektrische heftruck is? Laat het ons dan weten!

Gebruikte vorkheftrucks

Een gebruikte vorkheftruck is hoofdzakelijk geschikt voor het vervoeren van goederen die op pallets staan. Onze heftrucks hebben een hefvermogen van 1000 tot 10000 kunnen tillen en een hefhoogte tot 12 meter. Ze beschikken over een elektrische-, LPG- of een Dieselmotor. We helpen je graag met het vinden van de meest geschikte gebruikte vorkheftruck!

Alle gebruikte heftrucks vind je via deze link. 

Heftruck huren in Almere?

Wij bieden zowel diesel, lpg als elektrische heftrucks aan voor de verhuur. De heftrucks variëren in hefvermogen tot maximaal 10 ton en beschikken over hefhoogtes tot maximaal 7 meter. Onze heftrucks voor de verhuur voldoen aan alle Arbo-eisen en zijn VA-gekeurd. De heftrucks worden stuk voor stuk onderhouden aan de hand van een strikt onderhoudsschema, waardoor je altijd een heftruck een in top staat huurt.

Ons aanbod verhuurmachines

Verschillende transportmiddelen voor logistiek en opslag huur je gemakkelijk bij Vorktrucks Holland.


Heftrucks

Reachtrucks

Handpalletwagens
 
Elektrische palletwagens

Elektrische stapelaars 


Ik wil een prijsopgave aanvragen

 

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze heftrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Ik wil een prijsopgave aanvragen

heftruck Almere