Heftrucks in Dronten

Vorktrucks Holland levert heftrucks in Dronten en omstreken. We adviseren je graag wat de beste heftruck is voor jouw doeleinde. 

Bekijk hier alle nieuwe heftruck, via deze link

Waarom een heftruck?

Een vorkheftruck is hoofdzakelijk geschikt voor het vervoeren van goederen die op pallets staan. Onze heftrucks hebben een hefvermogen van 1000 tot 10000 en een hefhoogte tot 12 meter. Ze beschikken over een elektrische-, LPG- of een Dieselmotor. We helpen je graag met het vinden van de meest geschikte vorkheftruck!

Nieuwe heftruck kopen Dronten

Wilt u een nieuwe heftruck kopen in Dronten? Het voordeel van nieuw intern transportmaterieel is dat deze gebouwd zijn op basis van de nieuwste technieken, ervaringen en innovaties. Hierdoor is het materieel vaak sterker, duurzamer en gebruiksvriendelijker. 

Bekijk hier alle nieuwe heftruck, via deze link

Heftruck huren in Dronten?

Naast de verkoop van heftrucks is het ook mogelijk om vorkheftrucks te huren. Het huren van een heftruck kan in sommige gevallen financieel aantrekkelijker zijn dan de aanschaf van een nieuwe heftruck. Bij Vorktrucks Holland kun je heftrucks van alle merken huren. Wij passen ons aan naar jouw behoefte, daarom zijn onze heftrucks voor elke termijn te huur, je kunt een heftruck huren vanaf 1 dag tot wel een jaar lang. Hier vind je meer informatie. 

Ons aanbod verhuurmachines

Verschillende transportmiddelen voor logistiek en opslag huur je gemakkelijk bij Vorktrucks Holland.


Heftrucks

Reachtrucks

Handpalletwagens
 
Elektrische palletwagens

Elektrische stapelaars 


Ik wil een prijsopgave aanvragen

 

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze heftrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Ik wil een prijsopgave aanvragen

Heftruck zeewolde