Heftrucks in Flevoland

Bij Vorktrucks Holland vind je altijd een heftruck die geschikt is voor jouw doeleinde. Heb je een heftruck nodig en woon je in Flevoland? Dan helpen we je graag. 

Bekijk hier al nieuwe heftrucks

Elektrische heftrucks

Een van de voordelen van elektrische heftrucks is dat ze geen uitstoot kennen en een lage geluidproductie hebben. Voor elke behoefte is er een elektrische heftruck beschikbaar. 

Ook voor de provincie Flevoland hebben wij diverse gebruikte en nieuwe elektrische vorkheftrucks beschikbaar. Wil je weten wat voor jou de meeste geschikte elektrische heftruck is? Laat het ons dan weten!

Gebruikte heftruck

Naast nieuwe heftrucks leveren we ook gebruikte heftrucks in Flevoland. Het voordeel van gebruikt transportmaterieel is dat ze goedkoper zijn, ze hebben gebruikssporen maar de kwaliteit van deze producten blijft hoog. Van alle machines hebben we gebruikte exemplaren staan. Bekijk ook onze tweedehands heftrucks.

Heftruck huren in Flevoland?

Naast de verkoop van heftrucks is het ook mogelijk om vorkheftrucks te huren. Het huren van een heftruck kan in sommige gevallen financieel aantrekkelijker zijn dan de aanschaf van een nieuwe heftruck. Bij Vorktrucks Holland kun je heftrucks van alle merken huren. Wij passen ons aan naar jouw behoefte, daarom zijn onze heftrucks voor elke termijn te huur, je kunt een heftruck huren vanaf 1 dag tot wel een jaar lang. 

Ons aanbod verhuurmachines

Verschillende transportmiddelen voor logistiek en opslag huur je gemakkelijk bij Vorktrucks Holland.


Heftrucks

Reachtrucks

Handpalletwagens
 
Elektrische palletwagens

Elektrische stapelaars 


Ik wil een prijsopgave aanvragen

 

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze heftrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Ik wil een prijsopgave aanvragen

heftrucks flevoland