Heftrucks in Almelo

Zoekt u een heftruck voor het omslaan, transporteren, opslaan of verzamelen van uw goederen in Almelo? Dan zit u goed bij Vorktrucks Holland. Wij hebben in Almelo al menig klant van een nieuwe heftruck mogen voorzien. Binnen het ruime aanbod heftrucks vindt u altijd een heftruck die past binnen uw vraag en budget.

Ruim aanbod heftrucks

Heftrucks zijn er in verschillende soorten en maten. Ons aanbod met vorkheftrucks is dan ook breed en veelzijdig. Wij leveren heftrucks op benzine, LPG of diesel. Maar ook voor een elektrisch aangedreven heftruck kunt u bij ons terecht. Deze hebben het voordeel dat ze zuinig en groen zijn in gebruik.

Nieuwe heftrucks Gebruikte heftrucks

Onze merken

Ons assortiment bestaat uit heftrucks van bekende merken als Toyota, Caterpillar en Mitsubishi.

Ausa heftruckBT heftrucksCaterpillar heftrucksHeli HeftrucksHyster  HeftruckKalmar HeftruckmitsubishiNissan HeftruckToyota HeftruckVTH Heftruck

Waarom kiezen voor Vorktrucks Holland?

  • Advies op maat
  • Leverancier sinds 1989
  • Ruim assortiment
  • Deskundige monteursdienst
  • Nieuw én gebruikt

Heftruck kopen in Almelo?

Heeft u een heftruck nodig in de omgeving van Almelo? Neem dan contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze heftrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Ik wil een prijsopgave aanvragen