Heftrucks in Assen

Bent u op zoek naar een heftruck in de regio Assen? Vorktrucks Holland bedient de omgeving Assen met zowel de verkoop van nieuwe diesel-, lpg- en elektrische heftrucks, als met de verhuur van verschillende typen tweedehandse en nieuwe heftrucks. Wij leveren enkel vorkheftrucks van topmerken, waaronder Toyota, Mitsubishi en Caterpillar. Al onze heftrucks voldoen aan de veiligheidskeuringen.

Nieuwe en gebruikte heftrucks

Bij Vorktrucks heeft u de keuze uit nieuwe heftrucks en gebruikte tweedehands heftrucks. De gebruikte heftrucks hebben wij zelf in onderhoud, waardoor wij kunnen verzekeren dat deze in topstaat verkeren. Voordat de tweedehands heftrucks worden afgeleverd, ondergaan deze nog een laatste aflevercontrole. De heftruck komt bij u in goede staat binnen en kan nog vele draaiuren maken.

Heftruckcertificaat behalen in Assen

Om een heftruck te mogen besturen is het heftruckcertificaat verplicht. U kunt bij ons ook terecht voor het volgen van een heftruckopleiding. Het halen van het heftruckcertificaat zal in totaal twee dagen duren. Wanneer u al enige ervaring heeft met het besturen van een heftruck, dan is de opleiding ook in een dag te voltooien. De opleiding bestaat onder andere uit het veilig omgaan met het voertuig, verantwoordelijkheid, ARBO-wetgeving en algemene begrippen.

De leverancier van intern transportmateriaal

Wij zijn sinds 1989 actief in geheel Noordoost-Nederland als het gaat om intern transportmateriaal. Wij hebben in de loop der jaren in verschillende sectoren ervaring opgedaan en kunnen u daarom ook uitstekend advies op maat geven. Wij hebben een ruim assortiment heftrucks op voorraad en onze deskundige monteurs helpen u graag bij problemen.

Heftruck kopen in Assen?

Heeft u een heftruck nodig in Assen? Wij leveren heftrucks en intern transportmiddelen in Assen en omgeving. Neem ntact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze heftrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Ik wil een prijsopgave aanvragen