Heftrucks in Coevorden

Zowel nieuwe als gebruikte diesel, lpg en elektrische heftrucks leveren wij in de regio Coevorden. Vorktrucks Holland levert heftrucks van goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom leveren wij heftrucks van onder andere Toyota, Mitsubishi, Ausa en Nichiyu. Deze merken staan bekend om hun laatste technieken en voldoen aan alle veligeheidseisen.

Het huren van één van onze heftrucks

De markt voor het huren van heftrucks in de Coevorden wordt voor ons steeds belangrijker. U kunt heftrucks niet alleen voor één dag, maar ook voor het hele jaar huren. De heftrucks worden, voordat ze worden verhuurt, grondig na gekeken en gecontroleerd op alle veligeheidspunten van het VeBit veiligheidskeurmerk.

Nieuwe en tweedehands heftrucks

Vorktrucks Holland levert zowel nieuwe als gebruikte heftrucks. Al onze tweedehands heftrucks zijn goed onderhouden en in uitstekende staat.

Heftruckopleiding in Coevorden

Voor het besturen van een heftruck of reachtruck moet u in bezit zijn van een heftruckcertificaat. Wij bieden u daarom de mogelijkheid voor het volgen van een heftruck opleiding. Afhankelijk van uw ervaring duurt de opleiding twee dagen. Tijdens de opleidingen worden verschillende punten behandeld, zoals veiligeheid, verantwoordelijkheid, Arbo-wetgeving en komen algemene begrippen aan de orde.

Vorktruck Holland

In de afgelopen jaren, al sinds 1989, is Vorktrucks Holland is dé leverancier van intern transportmateriaal voor geheel Noord-Nederland. Wij beschikken over een ruim assortiment nieuwe en gebruikte heftrucks. Door de jaren heen hebben wij kennis opgedaan in de meest uiteenlopende toepassingen. Daarom geven wij u graag deskundig advies.

Neem contact met ons op

Uw vraag op het gebied van intern transport is onze uitdaging.

Neem contact met ons op

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze heftrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Ik wil een prijsopgave aanvragen