Heftrucks in Dedemsvaart

In de regio Dedemsvaart verkoopt en verhuurt Vorktrucks Holland nieuwe diesel-, lpg- en elektrische heftrucks. Voor de verhuur worden naast nieuwe heftrucks, ook verschillende typen tweedehands heftrucks aangeboden. Wij leveren enkel vorkheftrucks van topmerken, waaronder Toyota, Mitsubishi en Caterpillar, welke aan alle keuringen en regels voldoen betreffende de veiligheid.

Nieuwe of gebruikte heftruck in Dedemsvaart

Bij Vorktrucks heeft u de keuze uit nieuwe heftrucks en gebruikte tweedehands heftrucks. Wij maken gebruik van een strikt onderhoudsschema voor de gebruikte heftrucks, waardoor deze in topstaat verkeren. Voordat de tweedehands heftrucks worden afgeleverd, ondergaan deze nog een laatste aflevercontrole. De tweedehands of nieuwe heftruck komt bij u in goede staat binnen en kan nog vele draaiuren maken.

Heftruckopleiding

Om een heftruck breder dan 130 cm te mogen besturen op de openbare weg is het heftruckcertificaat verplicht. U kunt bij ons ook terecht voor het volgen van een heftruckopleiding. Het halen van het heftruckcertificaat zal in totaal twee dagen duren. Wanneer u al enige ervaring heeft met het besturen van een heftruck, dan is de opleiding ook in één dag te voltooien. De opleiding bestaat onder andere uit het veilig omgaan met het voertuig, verantwoordelijkheid, ARBO-wetgeving en algemene begrippen.

Daarom Vorktrucks Holland

Vorktrucks Holland is dé leverancier van intern transportmateriaal voor geheel Noordoost-Nederland. Wij zijn sinds 1989 actief en hebben de afgelopen jaren in de meest uiteenlopende toepassingen ervaring opgedaan. Wij hebben een ruim assortiment heftrucks en geven u hierbij graag deskundig advies op maat.

  • Altijd de juiste oplossing voor uw intern transport

  • Ook voor onderhoud, huur, lease en keuring van uw machines

  • Ruim assortiment en snelle levering 

Heftruck nodig in Dedemsvaart?

Heeft u een heftruck nodig in de omgeving van Dedemsvaart? Neem direct online contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden van huur en verkoop van nieuwe en tweedehands heftrucks.

Neem contact met ons op

Contact

Service is belangrijk. Zo ook bij ons. Wanneer u meer informatie wilt over de juiste heftruck voor het soort werkzaamheden dat u wilt gaan verrichten, helpen we u graag verder. Wilt u een heftruck huren of meer informatie over de mogelijkheden en de prijs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op