Heftrucks in Drachten

Als partner voor oplossingen voor intern transport in Noord-Nederland, levert Vorktrucks Holland ook nieuwe en tweedehands heftrucks in Drachten. Wij hebben een ruim assortiment heftrucks die rijden op lpgdiesel of stroom.

Doordat wij heftrucks leveren van toonaangevende merken als Toyota, Ausa, Mitsubishi en Nichiuy, kunnen wij u heftrucks leveren van topkwaliteit. Onze gebruikte heftrucks worden door ons eigen team nagekeken en zijn in goede staat.

Heftruckcertificaat halen via Vorktrucks

Het deskundig omgaan met een heftruck leidt tot minder schade, er wordt efficiënter gewerkt en vroegtijdige slijtage wordt voorkomen. Daarom biedt Vorktrucks Holland ook een heftruckopleiding aan in Beilen. Binnen 1 dag kan het heftruckcertificaat al behaald worden!

Daarom Vorktrucks Holland

Vorktrucks Holland is de leverancier van intern transportmateriaal voor geheel Noordoost-Nederland. Wij zijn sinds 1989 actief en hebben de afgelopen jaren in de meest uiteenlopende toepassingen ervaring opgedaan. Wij hebben een ruim assortiment heftrucks en geven u hierbij graag deskundig advies op maat.

  • Altijd de juiste oplossing voor uw intern transport

  • Ook voor onderhoud, huur, lease en keuring van uw machines

  • Ruim assortiment en snelle levering

 

Neem contact met ons op

Uw vraag op het gebied van intern transport is onze uitdaging.

Neem contact met ons op

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze heftrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Ik wil een prijsopgave aanvragen