Heftrucks in Emmen

Bent u op zoek naar een heftruck in de regio Emmen? Vorktrucks Holland bedient de omgeving Emmen met zowel de verkoop van nieuwe diesel-, lpg- en elektrische heftrucks, als met de verhuur van verschillende typen tweedehandse en nieuwe heftrucks. Wij leveren enkel vorkheftrucks van topmerken, waaronder Toyota, Mitsubishi en Caterpillar. Al onze heftrucks voldoen aan de veiligheidskeuringen.

Nieuwe en gebruikte heftrucks

Bij Vorktrucks heeft u de keuze uit nieuwe heftrucks en gebruikte tweedehands heftrucks. De gebruikte heftrucks hebben wij zelf in onderhoud, waardoor wij kunnen verzekeren dat deze in topstaat verkeren. Voordat de tweedehands heftrucks worden afgeleverd, ondergaan deze nog een laatste aflevercontrole. De heftruck komt bij u in goede staat binnen en kan nog vele draaiuren maken.

Heftruckcertificaat behalen in Emmen

Om een heftruck te mogen besturen is het heftruckcertificaat verplicht. U kunt bij ons ook terecht voor het volgen van een heftruckopleiding. Het halen van het heftruckcertificaat zal in totaal twee dagen duren. Wanneer u al enige ervaring heeft met het besturen van een heftruck, dan is de opleiding ook in een dag te voltooien. De opleiding bestaat onder andere uit het veilig omgaan met het voertuig, verantwoordelijkheid, ARBO-wetgeving en algemene begrippen.

De leverancier van intern transportmateriaal

Wij zijn sinds 1989 actief in geheel Noordoost-Nederland als het gaat om intern transportmateriaal. Wij hebben in de loop der jaren in verschillende sectoren ervaring opgedaan en kunnen u daarom ook uitstekend advies op maat geven. Wij hebben een ruim assortiment heftrucks op voorraad en onze deskundige monteurs helpen u graag bij problemen.

Heftruck nodig in Emmen

Heeft u een heftruck nodig in de omgeving van Emmen? Neem direct online contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden van huur en verkoop van nieuwe en tweedehands heftrucks.

Neem contact met ons op

Contact

Service is belangrijk. Zo ook bij ons. Wanneer u meer informatie wilt over de juiste heftruck voor het soort werkzaamheden dat u wilt gaan verrichten, helpen we u graag verder. Wilt u een heftruck huren of meer informatie over de mogelijkheden en de prijs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op