Nieuwe en gebruikte heftrucks in Friesland

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van heftrucks in Friesland? Vorktrucks Holland is de heftruckspecialist sinds 1989. Aan verschillende bedrijven in Friesland die gevestigd zijn in bijvoorbeeld Drachten, Heerenveen, Joure, Oosterwolde en Wolvega levert Vorktrucks Holland zowel nieuwe heftrucks als gebruikte heftrucks.

Diesel, LPG en elektrische heftrucks van A-merken zoals Toyota en BT maken deel uit van het assortiment. Wij leveren uitsluitend heftrucks van uitstekende bouwkwaliteit. Zo kunt u altijd vertrouwen op betrouwbaar intern transportmaterieel.

Een heftruck huren in Friesland

Vorktrucks Holland verzorgt ook de verhuur van heftrucks in Friesland. Incidentele huur voor enkele dagen of langdurige huur van bijvoorbeeld een jaar is mogelijk. Alle heftrucks voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn VeBIT-gekeurd. Afleveren van heftrucks op locatie is mogelijk.

Heftruckcertificaat behalen in Friesland

Totaaloplossingen bieden op het gebied van intern transport, daar valt ook de mogelijkheid tot het volgen van een heftruckopleiding onder. Een heftruckcertificaat is verplicht voor het mogen besturen van een heftruck of reachtruck. In maximaal twee dagen kunt u via Vorktrucks Holland het heftruckcertificaat behalen via onze heftruckopleiding.

Elektrische stapelaars

Vorktrucks Holland heeft naast heftrucks ook nieuwe en gebruikte elektrische stapelaars in het assortiment te Friesland. Bijvoorbeeld in Heerenveen. De elektrische stapelaar is een palletwagen, die gemakkelijk pallets kan stapelen door de hefmast. Ze zijn uitermate wendbaar door het compacte formaat. 

Daarom Vorktrucks Holland

Vorktrucks Holland is de leverancier van intern transportmateriaal voor geheel Noordoost-Nederland. Wij zijn sinds 1989 actief en hebben de afgelopen jaren in de meest uiteenlopende toepassingen ervaring opgedaan. Wij hebben een ruim assortiment heftrucks en geven u hierbij graag deskundig advies op maat.

  • Altijd de juiste oplossing voor uw intern transport

  • Ook voor onderhoud, huur, lease en keuring van uw machines

  • Ruim assortiment en snelle levering

Neem contact met ons op

Uw vraag op het gebied van intern transport is onze uitdaging. Wij helpen u graag verder


Neem contact met ons op

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze heftrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Ik wil een prijsopgave aanvragen