Heftrucks in Groningen

Bent u op zoek naar een heftruck in de omgeving van Groningen? Vorktrucks Holland werkt in deze regio met zowel de verkoop van nieuwe diesel-, lpg- en elektrische heftrucks, als met de verhuur van verschillende typen gebruikte en nieuwe heftrucks.

Doordat wij heftrucks leveren van toonaangevende merken als Toyota, Ausa en Mitsubishi, kunnen wij bedrijven in Groningen heftrucks leveren van topkwaliteit A-merken. Onze gebruikte heftrucks worden door onze eigen specialisten nagekeken en worden in goede staat bij u afgeleverd in Groningen.

Nieuwe of gebruikte heftruck

Bij Vorktrucks heeft u de keuze uit nieuwe heftrucks en gebruikte tweedehands heftrucks. Dankzij ons optimale onderhoudsschema voor de gebruikte heftrucks, verkeren deze in absolute topstaat. Voordat de tweedehands heftrucks worden afgeleverd, ondergaan deze nog een laatste aflevercontrole. De heftruck komt bij u in goede staat binnen en kan nog vele draaiuren maken.

Heftruckopleiding in Groningen

Het deskundig omgaan met een heftruck leidt tot minder schade, er wordt efficiënter gewerkt en vroegtijdige slijtage wordt voorkomen. Daarom biedt Vorktrucks Holland ook een heftruckopleiding aan voor bedrijven in Groningen. Binnen 1 dag kan het heftruckcertificaat al behaald worden!

Daarom Vorktrucks Holland

Vorktrucks Holland is al sinds 1989 leverancier van intern transportmateriaal voor allerlei bedrijven uit de provincie Groningen. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief en hebben de afgelopen jaren in de meest uiteenlopende toepassingen ervaring opgedaan. Wij hebben een ruim assortiment heftrucks en geven u hierbij graag deskundig advies op maat.

  • Altijd de juiste oplossing voor uw intern transport

  • Ook voor onderhoud, huur, lease en keuring van uw machines

  • Ruim assortiment en snelle levering in Groningen

Heftruck nodig in Groningen?

Heeft u een heftruck nodig in de omgeving van Groningen? Neem direct online contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden van huur en verkoop van nieuwe en tweedehands heftrucks.

Neem contact met ons op

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze heftrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Ik wil een prijsopgave aanvragen