Heftrucks in Heerenveen

In de regio Heerenveen verkoopt en verhuurt Vorktrucks Holland nieuwe diesel-, lpg- en elektrische heftrucks. Voor de verhuur worden naast nieuwe heftrucks, ook verschillende typen tweedehands heftrucks aangeboden. Wij leveren enkel vorkheftrucks van topmerken, waaronder Toyota, Mitsubishi en Caterpillar, welke aan alle keuringen en regels voldoen betreffende de veiligheid.

Heftruck huren in Heerenveen

Een nieuwe of gebruikte heftruck voor uw bedrijf kan een hoop geld kosten. Vooral de aanschafprijs van een heftruck is een flinke investering. Om u tegemoet te komen bieden wij de mogelijkheid om een of meerdere heftrucks te huren, met een huurtijd variërend van een dag tot het hele jaar door. Alle heftrucks die verhuurd worden komen inclusief VeBit veiligheidskeurmerk. Maak uw investering rendabel door bij Vorktrucks Holland een nieuwe of gebruikte heftruck te huren.

Nieuwe of gebruikte heftruck

Bij Vorktrucks heeft u de keuze uit nieuwe heftrucks en gebruikte tweedehands heftrucks. Wij maken gebruik van een strikt onderhoudsschema voor de gebruikte heftrucks, waardoor deze in topstaat verkeren. Voordat de tweedehands heftrucks worden afgeleverd, ondergaan deze nog een laatste aflevercontrole. De tweedehands of nieuwe heftruck komt bij u in goede staat binnen en kan nog vele draaiuren maken.

Heftruckopleiding

Om een heftruck breder dan 130 cm te mogen besturen op de openbare weg is het heftruckcertificaat verplicht. U kunt bij ons ook terecht voor het volgen van een heftruckopleiding. Het halen van het heftruckcertificaat zal in totaal twee dagen duren. Wanneer u al enige ervaring heeft met het besturen van een heftruck, dan is de opleiding ook in één dag te voltooien. De opleiding bestaat onder andere uit het veilig omgaan met het voertuig, verantwoordelijkheid, ARBO-wetgeving en algemene begrippen.

Daarom Vorktrucks Holland

Vorktrucks Holland is de leverancier van intern transportmateriaal voor geheel Noordoost-Nederland. Wij zijn sinds 1989 actief en hebben de afgelopen jaren in de meest uiteenlopende toepassingen ervaring opgedaan. Wij hebben een ruim assortiment heftrucks en geven u hierbij graag deskundig advies op maat.

  • Altijd de juiste oplossing voor uw intern transport

  • Ook voor onderhoud, huur, lease en keuring van uw machines

  • Ruim assortiment en snelle levering

Heftruck nodig in Heerenveen?

Heeft u een heftruck nodig in de omgeving van Heerenveen? Neem direct online contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden van huur en verkoop van nieuwe en tweedehands heftrucks.

Neem contact met ons op

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze heftrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Ik wil een prijsopgave aanvragen