Heftrucks in Ommen

Vorktrucks Holland levert in Ommen diesel, lpg en elektrische heftrucks van A-merken, zoals Toyota, Mitsubishi, Ausa en Nichiyu. Heftrucks van uitstekende bouwkwaliteit die zijn voorzien van de laatste technieken en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Zowel nieuwe heftrucks als occasions

Wij leveren nieuwe heftrucks en verder alles op het gebied van intern transportmateriaal. Van magazijninrichting tot stapelaars en van veegmachines tot reachtrucks.

Wij hebben ook tweedehands heftrucks in ons assortiment. Al onze gebruikte vorkheftrucks zijn in goede staat en goed onderhouden.

Verhuur van heftrucks

Naast de verkoop van nieuwe en tweedehandse heftrucks, kunt u bij ons ook heftrucks huren in de regio Ommen. Dit kan voor één dag, maar ook het hele jaar rond. Onze heftrucks voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn voorzien van het VeBit veiligheidskeurmerk.

Heftruckopleiding

Vorktrucks Holland biedt totaaloplossingen op het gebied van intern transport. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een heftruckopleiding. Deze is verplicht voor het mogen besturen van een heftruck of reachtruck.

In één dag (als de kandidaat al enige ervaring heeft) of anders 2 dagen is het al mogelijk het heftruckcertificaat te behalen. Tijdens de opleiding komen onder andere veiligheid, verantwoordelijkheid, ARBO-wetgeving en algemene begrippen aan de orde. Lees meer over onze heftruckopleiding

Daarom Vorktrucks Holland

Vorktrucks Holland is de leverancier van intern transportmateriaal voor geheel Noordoost-Nederland. Wij zijn sinds 1989 actief en hebben de afgelopen jaren in de meest uiteenlopende toepassingen ervaring opgedaan. Wij hebben een ruim assortiment heftrucks en geven u hierbij graag deskundig advies op maat.

  • Altijd de juiste oplossing voor uw intern transport

  • Ook voor onderhoud, huur, lease en keuring van uw machines

  • Ruim assortiment en snelle levering

Neem contact met ons op

Uw vraag op het gebied van intern transport is onze uitdaging. Wij helpen u graag verder


Neem contact met ons op

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze heftrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Ik wil een prijsopgave aanvragen