Nieuwe en gebruikte heftrucks in Overijssel

Vorktrucks Holland is al sinds jaar en dag een betrouwbare leverancier van heftrucks. Sinds 1989 leveren wij aan verschillende bedrijven die in de kop van Overijssel gevestigd zijn. Dit betreft bedrijven in bijvoorbeeld Almelo, Dalfsen, Dedemsvaart, Hardenberg, Ommen, Steenwijk, Vriezenveen en Zwolle. Vorktrucks Holland levert zowel nieuwe heftrucks als gebruikte heftrucks.

Diesel, LPG en elektrische heftrucks van A-merken zoals Toyota en BT maken deel uit van het assortiment. Wij leveren uitsluitend heftrucks van uitstekende bouwkwaliteit. Zo kunt u altijd vertrouwen op betrouwbaar intern transportmaterieel.

Een heftruck huren in Overijssel

Vorktrucks Holland verzorgt ook de verhuur van heftrucks in Overijssel. Incidentele huur voor enkele dagen of langdurige huur van bijvoorbeeld een jaar is mogelijk. Alle heftrucks voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn VeBIT-gekeurd. Afleveren van heftrucks op locatie is mogelijk.

Heftruckcertificaat behalen in Overijssel

Totaaloplossingen bieden op het gebied van intern transport, daar valt ook de mogelijkheid tot het volgen van een heftruckopleiding onder. Een heftruckcertificaat is verplicht voor het mogen besturen van een heftruck of reachtruck. In maximaal twee dagen kunt u via Vorktrucks Holland het heftruckcertificaat behalen via onze heftruckopleiding.

Elektrische stapelaar in Overijssel

In Overijssel levert Vorkstrucks Holland ook nieuwe en tweedehands elektrische stapelaars. Bijvoorbeeld in Zwolle. Elektrische stapelaars zijn palletwagens met een hefmast, waardoor ze gemakkelijk pallets op kunnen stapelen. Ze zijn uitermate wendbaar door het compacte formaat.

Daarom Vorktrucks Holland

Vorktrucks Holland is de leverancier van intern transportmateriaal voor geheel Noordoost-Nederland. Wij zijn sinds 1989 actief en hebben de afgelopen jaren in de meest uiteenlopende toepassingen ervaring opgedaan. Wij hebben een ruim assortiment heftrucks en geven u hierbij graag deskundig advies op maat.

  • Specialist van vorktrucks sinds 1989

  • Ook voor onderhoud, huur, lease en keuring van uw machines

  • Ruim assortiment en snelle levering

Neem contact met ons op

Uw vraag op het gebied van intern transport is onze uitdaging. Wij helpen u graag verder

Neem contact met ons op

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze heftrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Ik wil een prijsopgave aanvragen