Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Heftrucks in Wolvega

Als partner voor oplossingen voor intern transport in Noord-Nederland, levert Vorktrucks Holland ook nieuwe en tweedehands heftrucks in Wolvega. Wij hebben een ruim assortiment heftrucks die rijden op lpgdiesel of stroom.

Doordat wij heftrucks leveren van toonaangevende merken als Toyota, Ausa, Mitsubishi en Nichiuy, kunnen wij heftrucks leveren van topkwaliteit. Onze gebruikte heftrucks worden door ons eigen team nagekeken en zijn in goede staat. Alle heftrucks zijn VA-keur.

Liever een heftruck huren?

De aanschaf van een nieuwe of tweedehandse heftrucks kan een grote investering zijn. Daarom biedt Vorktrucks Holland de mogelijkheid om heftrucks te huren. Zolang jij wilt. Ook handig als je gaat verhuizen of een seizoenspiek moet opvangen.

De heftrucks in de verhuur voldoen uiteraard aan alle veiligheidseisen voorzien en dragen het VeBit veiligheidskeurmerk.

Heftruckcertificaat halen via Vorktrucks

Het deskundig omgaan met een heftruck leidt tot minder schade, er wordt efficiënter gewerkt en vroegtijdige slijtage wordt voorkomen. Daarom biedt Vorktrucks Holland ook een heftruckopleiding aan in Beilen. Binnen 1 dag kan het heftruckcertificaat al behaald worden!

Daarom Vorktrucks Holland

Vorktrucks Holland is de leverancier van intern transportmateriaal voor geheel Noordoost-Nederland. Wij zijn sinds 1989 actief en hebben de afgelopen jaren in de meest uiteenlopende toepassingen ervaring opgedaan. Wij hebben een ruim assortiment heftrucks en geven jou hierbij graag deskundig advies op maat.

  • Altijd de juiste oplossing voor jouw intern transport;
  • Ook voor onderhoud, huur, lease en keuring van jouw machines;
  • Ruim assortiment en snelle levering.

Neem contact met ons op

Jouw vraag op het gebied van intern transport is onze uitdaging.

Heftrucks in Emmen Wolvega

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze heftrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring