Heftrucks in Wolvega

Vorktrucks Holland levert in Wolvega diesel, lpg en elektrische heftrucks van A-merken, zoals Toyota, Mitsubishi, Ausa en Nichiyu. Heftrucks van uitstekende bouwkwaliteit die zijn voorzien van de laatste technieken en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Zowel nieuwe heftrucks als occasions

Wij leveren nieuwe heftrucks en verder alles op het gebied van intern transportmateriaal. Van magazijninrichting tot stapelaars en van veegmachines tot reachtrucks.

Wij hebben ook tweedehands heftrucks in ons assortiment. Al onze gebruikte vorkheftrucks zijn in goede staat en goed onderhouden.

Verhuur van heftrucks

Naast de verkoop van nieuwe en tweedehandse heftrucks, kunt u bij ons ook heftrucks huren in de regio Wolvega. Dit kan voor één dag, maar ook het hele jaar rond. Onze heftrucks voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn voorzien van het VeBit veiligheidskeurmerk.

Heftruckopleiding

Vorktrucks Holland biedt totaaloplossingen op het gebied van intern transport. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een heftruckopleiding. Deze is verplicht voor het mogen besturen van een heftruck of reachtruck.

In één dag (als de kandidaat al enige ervaring heeft) of anders 2 dagen is het al mogelijk het heftruckcertificaat te behalen. Tijdens de opleiding komen onder andere veiligheid, verantwoordelijkheid, ARBO-wetgeving en algemene begrippen aan de orde. Lees meer over onze heftruckopleiding.

Daarom Vorktrucks Holland

Vorktrucks Holland is dé leverancier van intern transportmateriaal voor geheel Noordoost-Nederland. Wij zijn sinds 1989 actief en hebben de afgelopen jaren in de meest uiteenlopende toepassingen ervaring opgedaan. Wij hebben een ruim assortiment heftrucks en geven u hierbij graag deskundig advies op maat.

  • Altijd de juiste oplossing voor uw intern transport
  • Ook voor onderhoud, huur, lease en keuring van uw machines
  • Ruim assortiment en snelle levering 

Neem contact met ons op

Uw vraag op het gebied van intern transport is onze uitdaging.

Contact

Service is belangrijk. Zo ook bij ons. Wanneer u meer informatie wilt over de juiste heftruck voor het soort werkzaamheden dat u wilt gaan verrichten, helpen we u graag verder. Wilt u een heftruck huren of meer informatie over de mogelijkheden en de prijs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op