Nieuwe en tweedehands heftrucks in Zwolle

Voor oplossingen voor intern transportmateriaal levert Vorktrucks Holland nieuwe en tweedehands heftrucks in de regio Zwolle. U heeft bij ons de keuze uit lpg, diesel of elektrische heftrucks van A-merken. Wij leveren enkel vorkheftrucks van toonaangevende merken, om kwaliteit te waarborgen. Fabrikanten als Toyota, Mitsubishi en Nichiuy staan al jaren bekend om hun betrouwbaarheid en topkwaliteit.

Het huren van een heftruck, een goed alternatief

Het huren van een heftruck kan een goed alternatief zijn voor de aanschaf hiervan. De aanschaf van een heftruck kan namelijk een grote investering zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om heftrucks te huren in de regio Zwolle. De heftrucks voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn voorzien van het VeBit veiligheidskeurmerk.

Het volgen van onze heftruckopleiding

Het is tegenwoordig verplicht om in bezit te zijn van een heftruckcertificaat voordat u een heftruck bestuurt. Daarnaast leidt het deskundig omgaat met een heftruck tot minder schade en wordt er efficiënter gewerkt. Heeft u al enige ervaring met een heftruck, dan kunt u binnen 1 dag het heftruckcertificaat halen.

Daarom Vorktrucks Holland

Wij zijn al sinds 1989 actief op het gebied van intern transportmateriaal voor geheel Noordoost-Nederland. In de loop der jaren hebben wij ruime kennis opgedaan in de meest uiteenlopende toepassingen. Daarom geven wij u graag deskundig afdvies op maat.

  • Ruim assortiment en snelle levering
  • Altijd de juiste oplossing voor uw intern transport
  • Ook voor onderhoud, huur, lease en keuring van uw machines

Neem contact met ons op

Uw vraag op het gebied van intern transport is onze uitdaging.

Neem contact met ons op

Contact

Service is belangrijk. Zo ook bij ons. Wanneer u meer informatie wilt over de juiste heftruck voor het soort werkzaamheden dat u wilt gaan verrichten, helpen we u graag verder. Wilt u een heftruck huren of meer informatie over de mogelijkheden en de prijs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op