Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Uw betrouwbare heftruckleverancier in Noord-Nederland sinds 1989

Vorktrucks Holland levert al meer dan 20 jaar Heftrucks aan Noord-Nederland. Voor verschillende bedrijven in Friesland, Groningen, Drenthe en de kop van Overijssel leveren wij intern transportmateriaal zoals heftrucks, reachtrucks en elektrische stapelaars.

Hoogstaande kwaliteit heftrucks Noord-Nederland

Vorktrucks levert uitsluitend A-merk heftrucks van topmerken als Toyota en BT. Jouw intern transport mag immers niet stilvallen als gevolg van onbetrouwbaar materieel. Alle heftrucks zijn VA-keur.

Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze die aansluit bij uw gewenste capaciteit. Zo biedt Vorktrucks Holland een ruim aanbod nieuwe heftrucks of gebruikte heftrucks.

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Heftrucks en stapelaars in Friesland 

Wij werken voor diverse bedrijven in de provincie Friesland. Zo verzorgen wij nieuwe en gebruikte heftrucks en stapelaars, maar ook heftruck keuring in Friesland, reparatie en onderhoud voor:


Heftrucks en stapelaars in Groningen

Wij werken voor diverse bedrijven in de provincie Groningen. Zo verzorgen wij nieuwe en gebruikte heftrucks en stapelaars, maar ook heftruck keuring in Groningen, reparatie en onderhoud voor:


Heftrucks en stapelaars in Drenthe

Wij werken voor diverse bedrijven in de provincie Drenthe. Zo verzorgen wij nieuwe en gebruikte heftrucks en stapelaars, maar ook heftruck keuring in Drenthe, reparatie en onderhoud voor:


Heftrucks en stapelaars in Overijssel

Wij werken voor diverse bedrijven in de provincie Overijssel. Zo verzorgen wij nieuwe en gebruikte heftrucks en stapelaars, maar ook heftruck keuring in Overijssel, reparatie en onderhoud voor:


Heftrucks en stapelaars in Flevoland

Wij werken voor diverse bedrijven in de provincie Flevoland. Zo verzorgen wij nieuwe en gebruikte heftrucks en stapelaars, maar ook heftruck keuring in Flevoland, reparatie en onderhoud voor:


Neem contact met ons op

Jouw vraag op het gebied van intern transport is onze uitdaging. Wij helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze heftrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring