Uw betrouwbare heftruckleverancier in
Noord-Nederland sinds 1989

Vorktrucks Holland geldt al meer dan 20 jaar als de heftruckleverancier van Noord-Nederland. Voor verschillende bedrijven in Friesland, Groningen, Drenthe en de kop van Overijssel leveren wij intern transportmateriaal zoals heftrucks, reachtrucks en elektrische stapelaars.

Toyota Heftruck

Hoogstaande kwaliteit heftrucks

Vorktrucks levert uitsluitend A-merk heftrucks van topmerken als Toyota en BT. Uw intern transport mag immers niet stilvallen als gevolg van onbetrouwbaar materieel.

Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze die aansluit bij uw gewenste capaciteit. Zo biedt Vorktrucks Holland een ruim aanbod nieuwe heftrucks of gebruikte heftrucks.

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Heftrucks en stapelaars in Friesland

Wij werken voor diverse bedrijven in de provincie Friesland. Zo verzorgen wij nieuwe en gebruikte heftrucks en stapelaars, maar ook heftruck keuring in Friesland, reparatie en onderhoud voor:


Heftrucks en stapelaars in Groningen

Wij werken voor diverse bedrijven in de provincie Groningen. Zo verzorgen wij nieuwe en gebruikte heftrucks en stapelaars, maar ook heftruck keuring in Groningen, reparatie en onderhoud voor:


Heftrucks en stapelaars in Drenthe

Wij werken voor diverse bedrijven in de provincie Drenthe. Zo verzorgen wij nieuwe en gebruikte heftrucks en stapelaars, maar ook heftruck keuring in Drenthe, reparatie en onderhoud voor:


Heftrucks en stapelaars in Overijssel

Wij werken voor diverse bedrijven in de provincie Overijssel. Zo verzorgen wij nieuwe en gebruikte heftrucks en stapelaars, maar ook heftruck keuring in Overijssel, reparatie en onderhoud voor:


Neem contact met ons op

Uw vraag op het gebied van intern transport is onze uitdaging. Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Contact

Service is belangrijk. Zo ook bij ons. Wanneer u meer informatie wilt over de juiste heftruck voor het soort werkzaamheden dat u wilt gaan verrichten, helpen we u graag verder. Wilt u een heftruck huren of meer informatie over de mogelijkheden en de prijs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op