Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Verhuur van elektrische palletwagens

Naast de verkoop van palletwagens, verhuurt Vorktrucks Holland ook elektrische palletwagens. Met onze elektrische palletwagens wordt het verplaatsen van zware ladingen eenvoudiger gemaakt, ten opzichte van onze handpallettrucks.

Als je maar tijdelijk een palletwagen nodig hebt, is huren een voordeligere keuze. Je kunt onze elektrische palletwagens voor 1 of meerdere dagen huren.

Diverse elektrische palletwagens te huur

Je hebt voor het huren de keuze uit diverse elektrische palletwagens. Wij hebben bijvoorbeeld de BT minimover te huur. Deze machine is uitermate geschikt voor het lichte werk. De minimover is compact, licht en zeer wendbaar. Daarnaast hebben wij ook elektrische palletwagens te huur die ladingen tot wel 2500 kg kunnen verplaatsen.

Snelle levering

Vorktrucks beschikt over een eigen trekker met oplegger. Hierdoor kun je vaak al op de dag van de aanvraag direct de elektrische pallettruck gebruiken. Dit maakt ons uniek in de verhuur hiervan.


Elektrische palletwagen huren?

Wil je graag een elektrische palletwagen huren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op

Huren aanvraagformulier

Wil je graag een elektrische handpallettruck huren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring