Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Verhuur elektrische stapelaars

Onze krachtige elektrische stapelaars zijn eenvoudig in gebruik en kunnen diverse zware ladingen verplaatsen. Naast de verkoop van elektrische stapelaars, kun je bij ons ook elektrische stapelaars huren. Dat is voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe machine als je deze maar tijdelijk nodig hebt. Al onze palletwagens zijn VA-keur.

Je kan verschillende elektrische stapelaars huren

Vorktrucks verhuurt diverse typen elektrische stapelaars van het betrouwbare merk BT. Deze typen verschillen in hefhoogte en hefcapaciteit. Ons zwaarste model heeft een hefcapaciteit van 1600 kg en kan wel tot 5,4 meter hoog heffen.

Snel geleverd met ons eigen transport

Vorktrucks beschikt over een eigen trekker met oplegger. Hierdoor kun je op de dag van aanvraag direct de elektrische stapelaars al gebruiken. Dit maakt ons uniek in de verhuur hiervan.


Elektrische stapelaars huren?

Wil je graag een elektrische stapelaar huren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Elektrische stapelaars huren

Huren aanvraagformulier

Wil je graag een elektrische stapelaar huren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring