Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Handpallettruck huren

Wij bieden je de mogelijkheid voor het huren van een of meerde handpallettruck. Het kopen van een palletwagen is natuurlijk ook mogelijk. Maar als je maar tijdelijk een palletwagen nodig hebt, heeft huren belangrijke voordelen:

  • Geen onderhoudskosten
  • Geen aanschafkosten

Je kunt al een handpallettruck huren vanaf 1 dag, maar ook voor een jaar lang. Al onze palletwagens die wij in de verhuur hebben, zijn van het merk BT. BT is een toonaangevend merk op het gebied van handpallettrucks. Je huurt daarom kwaliteit bij ons.

Diverse handpallettrucks te huur

De handpalletwagens van Vorktrucks Holland verschillen in capaciteit, gebruik en extra opties. Eén ding hebben ze allemaal gemeen, ze kunnen moeiteloos zware lasten verplaatsen. De capaciteit begint vanaf 2000 kg. Er zijn ook handpallettrucks te huur met een weegsysteem.

Snelle levering

Vorktrucks beschikt over een eigen trekker met oplegger. Hierdoor kun je op de dag van aanvraag direct de handpallettruck al gebruiken. Dit maakt ons uniek in de verhuur hiervan.


Handpalletwagen huren?

Wil je graag een handpalletwagen huren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

BT Lifter LHM230 / LHM230U

Huren aanvraagformulier

Wil je graag een handpallettruck huren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring