Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Heftruck huren

Het huren van een heftruck kan in sommige gevallen financieel aantrekkelijker zijn dan de aanschaf van een nieuwe heftruck. Als je alsnog er een wil kopen kan dit natuurlijk ook. Vorktrucks Holland biedt je de mogelijkheid tot het huren van heftrucks van alle merken. Om de flexibele ondernemer tegemoet te komen zijn onze heftrucks voor elke termijn te huur, je kunt vorkheftrucks namelijk huren vanaf 1 dag tot wel een jaar lang.

Heftruck huren voor elke toepassing

Wij bieden zowel diesel, lpg als elektrische heftrucks aan voor de verhuur. De heftrucks variëren in hefvermogen tot maximaal 10 ton en beschikken over hefhoogtes tot maximaal 7 meter. Onze heftrucks voor de verhuur voldoen aan alle Arbo-eisen en zijn VA-gekeurd. De heftrucks worden stuk voor stuk onderhouden aan de hand van een strikt onderhoudsschema, waardoor je altijd een heftruck in topstaat huurt.

Snel beschikken over jouw gehuurde heftruck

Wat ons onderscheidt van andere heftruckverhuurders, is dat Vorktrucks beschikt over een eigen bezorgservice. Hierdoor kun je vaak op de dag van je aanvraag al direct de heftruck gebruiken. Dit maakt ons uniek in het verhuren van heftrucks.

Waar kun je overal een heftruck huren?

Wij verhuren heftrucks aan bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Drachten, Heerenveen, Joure, Oosterwolde en Wolvega. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Stadskanaal, Groningen, Delfzijl, Winschoten, Ter Apel en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Emmen, Hoogeveen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Steenwijk, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Dalfsen, Deventer, Almelo en Enschede.

Ook een heftruck huren?

Heb je interesse in het huren van een van onze heftrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventueel speciale wensen te bespreken.

Huren aanvraagformulier

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze heftrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring