Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Hoogwerker huren

Een hoogwerker huren kan in sommige gevallen financieel aantrekkelijker zijn dan de aanschaf van een nieuwe hoogwerker. Als je echter toch besluit om een hoogwerker te kopen, is dat natuurlijk ook mogelijk. Vorktrucks Holland biedt je de mogelijkheid om hoogwerkers te huren van populaire merken zoals Magni, ELEVAH en Haulotte. Om tegemoet te komen aan de flexibele ondernemer, zijn onze hoogwerkers beschikbaar voor elke termijn, variërend van 1 dag tot wel een jaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een hoogwerker te reserveren.

Hoogwerker huren voor elke toepassing

Wij bieden zowel schaarhoogwerkers als masthoogwerkers te huur aan. Onze hoogwerkers variëren in hefcapaciteit tot maximaal 600 kg en hebben hefhoogtes tot 22 meter. Ze voldoen aan alle Arbo-eisen en zijn VA-gekeurd. Elke hoogwerker wordt zorgvuldig onderhouden volgens een strikt schema, zodat je altijd een hoogwerker in topconditie huurt.

Snel beschikken over jouw gehuurde hoogwerker

Wat ons onderscheidt van andere hoogwerker verhuurders is dat Vorktrucks een eigen bezorgservice heeft. Hierdoor kun je meestal binnen één dag van je aanvraag direct gebruikmaken van de hoogwerker. Dit maakt ons uniek in de verhuur van hoogwerkers.

Waar kun je overal een hoogwerker huren?

Wij verhuren hoogwerkers aan bedrijven in de provincie Friesland, waaronder plaatsen als Drachten, Heerenveen, Joure, Oosterwolde en Wolvega. In de provincie Groningen bedienen we onder andere bedrijven in Stadskanaal, Groningen, Delfzijl, Winschoten, Ter Apel en Veendam. Voor bedrijven in de provincie Drenthe zijn we actief in steden als Assen, Beilen, Emmen, Hoogeveen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel zijn onze hoogwerkers beschikbaar voor bedrijven in Dedemsvaart, Steenwijk, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Dalfsen, Deventer, Almelo en Enschede.

Ook een hoogwerker huren?

Heb je interesse in het huren van één van onze hoogwerkers? Vraag dan direct vrijblijvend een prijsopgave aan. Vul je wensen in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Huren aanvraagformulier

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze hoogwerkers? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring