Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Verhuur van reachtrucks

Reachtrucks worden vooral in grote magazijnen gebruikt. De reachtrucks van Vorktrucks Holland kenmerken zich door de hoge productiviteit. Dit wordt mogelijk gemaakt door de verbeterde hef- en daalsnelheden.

Naast de verkoop van nieuwe reachtrucks en tweedehands reachtrucks, verhuren wij deze machines ook. Heb je tijdelijk een reachtruck nodig, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Diverse reachtrucks te huur

Wij hebben verschillende typen BT reachtrucks te huur. De diverse reachtrucks verschillen in hefvermogen en hefhoogte. Onze sterkste reachtrucks kennen een hefvermogen tot wel 2700 kg.

Snelle levering dankzij eigen transport

Vorktrucks beschikt over een eigen trekker met oplegger. Hierdoor kun je op de dag van aanvraag direct de reachtruck al gebruiken. Dit maakt ons uniek in de verhuur hiervan.


Reachtruck huren?

Wil je graag een reachtruck huren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op

Huren aanvraagformulier

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze reachtrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring