Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Reachtruck verhuur

De reachtrucks die je bij ons kan huren worden vooral in grote magazijnen gebruikt. De reachtrucks van Vorktrucks Holland kenmerken zich door de hoge productiviteit. Dit wordt mogelijk gemaakt door de verbeterde hef- en daalsnelheden.

Naast de verkoop van nieuwe reachtrucks en tweedehands reachtrucks, bieden wij ze ook te huur aan. Heb je tijdelijk een reachtruck nodig, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Je kan diverse type reachtrucks huren

Wij hebben verschillende typen BT reachtrucks te huur. De diverse reachtrucks verschillen in hefvermogen en hefhoogte. Onze sterkste reachtrucks kennen een hefvermogen tot wel 2700 kg. Al onze reachtrucks zijn VA-keur.

Snelle levering dankzij eigen transport

Vorktrucks beschikt over een eigen trekker met oplegger. Hierdoor kun je op de dag van aanvraag direct de reachtruck al gebruiken. Dit maakt ons uniek in de verhuur hiervan.

Reachtrucks huren?

Ben jij geïnteresseerd in het huren van één of meerdere reachtrucks? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Reachtrucks huren

Huren aanvraagformulier

Ben jij geïnteresseerd in de huur optie van één of meerdere reachtrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring